άδωνις-αν-δεν-ήταν-ο-μητσοτάκης-σιγά-μ-1065944
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ | 03.09.2022 | 14:45

Άδωνις: Αν δεν ήταν ο Μητσοτάκης, σιγά μην ερχόταν ο Μαρσέλο στην Ελλάδα

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, σχολίασε την μεταγραφή του Μαρσέλο στον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως πρόκειται για μία επιτυχία του Βαγγέλη Μαρινάκη που θα αναβαθμίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για την ακρίβεια, μιλώντας στο MEGA, είπε μεταξύ άλλων πως ο σπουδαίος μπακ δεν θα ερχόταν να παίξει στον Ολυμπιακό αν η Ελλάδα ήταν τόπος μπίχλας!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αν και Παναθηναϊκός, είναι τεράστια υπόθεση να έρχεται ο Μαρσέλο στον Ολυμπιακό. Συνολικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι μεγάλη επιτυχία. Τεράστιος παίκτης., Συγχαρητήρια στον πρόεδρο του Ολυμπιακού.

Έπαιξε ρόλο το όνομα της Ελλάδας. Ανεβάζει την Ελλάδα ο Μητσοτάκης, αποφάσισε ο Μαρσέλο να έρθει στον Ολυμπιακό. Απλά είναι τα πράγματα. Αν ήταν τόπος μπίχλας η Ελλάδα σιγά μην ερχόταν ο Μαρσέλο. Για να έρθει ο Μαρσέλο, βλέπει μια Ελλάδα που πάει μπροστά».