Συνεχόμενη εγκληματική δράση εναντίον σκύλου στη Γεργερη Ηρακλείου (φωτο)

Για «συνεχόμενη εγκληματική δράση» εναντίον σκύλου στην περιοχή της Γέργερης Ηρακλείου κάνει λόγο η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία στην επιστολή της προς τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης ζητώντας να γίνει έρευνα «προκειμένου να σταματήσει το φαινόμενο.

Στην επιστολή, μεταξύ άλλων, αναφέρεται:
«ο/οι κακοποιός-οι το Μάιο του 2018 πυροβόλησε το σκυλί ,τραυματίζοντας και έναν μαθητή του διπλανού στην περιοχή σχολείου αλλά και την 19.9.18 το έκλεισε μαζί με τα 9 κουτάβια του σε φούρνο, ανάβοντας φωτιά για να το κάψει όπως κάτοικος Γεργερης κατήγγειλε την ίδια ημέρα στην Ομοσπονδία μας.

Κτηνιατρικές βεβαιώσεις για την κατάσταση του ζώου από τη φωτιά μπορεί να παρέχει ο περιθάλπων κτηνίατρος.

Επιτέλους ας γίνει σε βάθος σοβαρή έρευνα προκειμένου να εντοπιστεί ο-οι κατά συρροή δράστης-ες που είναι γνωστός-οι στο χωριό ,αλλά μήνες τώρα δεν εντοπίστηκε-αν. Η κακοποίηση ζώων ας μην ξεχνάμε ότι έχει καταχωρηθεί τον περασμένο χρόνο στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη κατά τη διάρκεια της σχετικής Ημερίδας με παρουσία αμερικανών εισαγγελέων κ αστυνομικών ,ως ο προθάλαμος για εγκληματικότητα κατά ανθρώπων».

 

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΔΡΑΣΗ, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ, ΣΚΥΛΟΥ, ΓΕΡΓΕΡΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!