Πεταμένα κλαριά στο κέντρο της Καλαμαριάς αποτελούν κίνδυνο για τους διερχόμενους (φωτο)

Στο πεζοδρόμιο και σε τμήμα του δρόμου, σε κεντρικό σημείο της Καλαμαριάς,  στην οδό Πόντου, αριθμός 93 , για τρεις και περισσότερες συνεχόμενες ημέρες , κομμένα κλαριά δέντρων είναι πεταμένα στο σημείο αυτό κατά τρόπο που μπορεί να προκαλέσουν σοβαρό τραυματισμό στους διερχόμενους πολίτες και ειδικότερα στα παιδιά καταγγέλλει με ανακοίνωση της η Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Καλαμαριάς.

Σημειώνεται ότι οι οι περίοικοι σύμφωνα με καταγγελίες τους σε συμβούλους της ΡΕΚΚ,  έχουν επανειλημμένα ειδοποιήσει την υπηρεσία, χωρίς ανταπόκριση.

Και η κατάσταση αυτή εξακολουθεί μέχρι σήμερα  , ημέρα Παρασκευή,  18.2.2016,  που στάλθηκε στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων , και ενώ ήδη έχει εγκριθεί Κανονισμός Καθαριότητας του Δήμου, που προβλέπει κυρώσεις και χρηματικά πρόστιμα σε βάρος των παραβατών!

Η ΡΕΚΚ καλεί τους αρμόδιους να απομακρύνουν άμεσα τα κλαριά αυτά, τόσο για να αποτραπεί η περαιτέρω υποβάθμιση του περιβάλλοντος, όσο και ο κίνδυνος σοβαρού τραυματισμού των διερχομένων, που αποτελούν αξιόποινες πράξεις.

kalamaria kalamaria_parapono

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΚΛΑΔΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!