Νέα καταγγελία στο aftodioikisi.gr για ΕΛΤΑ: “Ένα μήνα η κάρτα ΑΤΜ μου στα… αζήτητα”
«Φουντώνει» το κύμα διαμαρτυριών για την κατάσταση με τα ΕΛΤΑ, μετά και το ρεπορτάζ του aftodioikisi.gr που αποκάλυψε να βρίσκονται στα… αζήτητα κάρτες ΑΤΜ και λογαριασμοί ΔΕΚΟ, αφού δεν υπάρχουν ταχυδρόμοι να τους παραδώσουν.
Αποτέλεσμα; Ο κόσμος να ταλαιπωρείται, να τον αναγκάζουν να πηγαίνει στα κέντρα διανομής, να περιμένει σε ουρές και τελικά… αν δεν εντοπίσει κάτι ούτε εκεί, «ως άλλος ντετέκτιβ» θα πρέπει να απευθυνθεί πίσω στον αποστολέα (Τράπεζα, ΔΕΚΟ).
Κάπως έτσι καταλήγει το «γαϊτανάκι» της αναζήτησης… σε ένα κράτος που περηφανεύεται για το «συμμάζεμα», την ψηφιακή εποχή την αναμόρφωση των ΕΛΤΑ.
Το aftodioikisi.gr παρουσίασε δυο περιστατικά, το ένα με αποστολή τραπεζικής κάρτας που χάθηκε και το άλλο με λογαριασμό ΔΕΗ που …εξαφανίστηκε.
Ωστόσο, μετά το ρεπορτάζ μας, οι καταγγελίες πολλαπλασιάστηκαν!
Νέα «περίπτωση», έστειλε αναγνώστης μας, ο οποίος λέει:
«…διάβασα το ρεπορτάζ που αναφέρεται στην μακροχρόνια καθυστέρηση των ΕΛΤΑ να παραδώσουν την αλληλογραφία… Και εγω είμαι μια από αυτές τι περιπτώσεις
10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Η εθνική Τράπεζα έστειλε στα κεντρικά των ΕΛΤΑ την κάρτα μου και μέχρι σήμερα (6/12) καμία επίσκεψη ταχυδρόμου όχι μόνο στο σπίτι μου (ΚΥΨΕΛΗ) αλλά σε ολόκληρη την περιοχή. Χ.Μ.»
Και μη χειρότερα…
Προτεινόμενα άρθρα
10.06.2026 | 07:16
10.06.2026 | 07:09
10.06.2026 | 07:04






