Καταγγελία: Υπό βροχή & κρύο η προπόνηση στο κλειστό γυμναστήριο Λυκόβρυσης - Aftodioikisi.gr
Τρίτη
10
Μάι
Back

Καταγγελία: Υπό βροχή & κρύο η προπόνηση στο κλειστό γυμναστήριο Λυκόβρυσης

Το κλειστό γυμναστήριο της Λυκόβρυσης παραμένει ημιτελώς φτιαγμένο με αποτέλεσμα η προπόνηση των νεαρών αθλητών του δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης να γίνεται κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες, όπως κρύο και βροχή. Και αυτό, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η δημοτική παράταξη ῾῾Συμμαχία των Πολιτών Πεύκης-Λυκόβρυσης῾῾, παρά την υπ. Αριθμ. 70/2016 απόφαση που πάρθηκε στη συνεδρίαση του Δ.Σ. στις 25 Απριλίου του 2016. Σε αυτή ῾῾αποφασίστηκε με ψήφους 18 έναντι 5 να κατατεθεί εντός τριών μηνών από την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου Οικονομοτεχνική Μελέτη για την αποπέρατωση του ημιτελούς κλειστού της Λυκόβρυσης, το οποίο βρίσκεται στην είσοδο της πόλης από την Εθνική Οδό, δίπλα από το μεγάλο σιδερένιο σκελετό με τον γερανό῾῾. Παρόλα αυτά, ῾῾πέρασαν οι τέσσερις, πέρασαν οι πέντε, πέρασαν και οι έξι μήνες, αλλά η ίδια αδιαφορία από τους διοικούντες῾῾.

kleisto-likovrisis-apofasi-d-s-2016

῾῾Η κοροϊδία λοιπόν συνεχίζεται σε βάρος των νέων του τόπου μας από τους δημάρχους μαυρογιαλούρους῾῾ αναφέρει σε αιχμηρό ύφος η δημοτική παράταξη ῾῾Συμμαχία των Πολιτών Πεύκης-Λυκόβρυσης῾῾ επιρρίπτονας διαχρονικές ευθύνες. Συγκεκριμένα, ῾῾με ψέματα πέρασε 12 χρόνια ο τέως δήμαρχος Δ. Φωκιανός, ο οποίος φέρει βαρύτατες ευθύνες για αυτή την απαξίωση της δημόσιας περιουσίας. Από κοντά και ο διάδοχός του Αν. Μαυρίδης. Και οι δυο μετέτρεψαν το χώρο γύρω από το κλειστό σε σκουπιδότοπο῾῾.

Όσον αφορά τον νυν δήμαρχο, ῾῾το γεγονός ότι εξαπάτησε ακόμη και το Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με την οικονομοτεχνική μελέτη, την οποία θα έφερνε για ψήφιση από τα μέσα Ιουλίου αποδεικνύει του λόγου το αληθές῾῾, συμπληρώνει, μεταξύ άλλων, κλείνοντας, η ανακοίνωση που εξέδωσε η ῾῾Συμμαχία των Πολιτών Πεύκης-Λυκόβρυσης῾῾.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ῾῾Συμμαχίας των Πολιτών Πεύκης-Λυκόβρυσης῾῾:

ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΡΟΠΟΝΟΥΝΤΑΙ ΥΠΟ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΚΡΥΟ ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που έγινε στις 25 Απριλίου 2016, αποφασίστηκε με ψήφους 18 έναντι 5 να κατατεθεί ΕΝΤΟΣ ΤΡΙΩΝ ΜΗΝΩΝ από την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου Οικονομοτεχνική Μελέτη για την αποπεράτωση του ημιτελούς κλειστού της Λυκόβρυσης, το οποίο βρίσκεται στην είσοδο της πόλης από την Εθνική Οδό, δίπλα από το μεγάλο σιδερένιο σκελετό με τον γερανό. Όμως πέρασαν οι τρεις μήνες, που έλεγε η απόφαση, αλλά τίποτα. Πέρασαν οι τέσσερις, πέρασαν οι πέντε, πέρασαν και οι έξη μήνες, αλλά η ίδια αδιαφορία από τους διοικούντες. Που συνεχίζουν να κοροϊδεύουν τους πολίτες, όπως έκανε επί 12 χρόνια ο Δ. Φωκιανός.

Η δημοτική μας παράταξη, η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, με επικεφαλής τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, πρώην δήμαρχο Πεύκης και τους Κώστα Μπαλδεράνο και Νότα Σοκορέλη, έθεσαν το θέμα σε όλες τις συνεδριάσεις. Και ζητούσαν εξηγήσεις. Αλλά απαντήσεις δεν έπαιρναν. Τώρα έχουμε μια ακόμη συνεδρίαση την ερχόμενη Τετάρτη αλλά και πάλι το θέμα δεν είναι μέσα στην ημερήσια διάταξη. Είναι φανερό ότι πέρα από την ανικανότητα της αρχής έχουμε να κάνουμε και με αδιαφανείς διαδικασίες.

Ο δήμαρχος Αν. Μαυρίδης συνέχισε να λέει ψέματα. Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ευ. Παπανικολάου ακολουθεί προσθέτοντας και ειρωνείες. Και μέσα σε αυτή την απαράδεκτη εικόνα έχουμε και την πλήρη αδιαφορία για το θέμα από τους περισσότερους Λυκοβρυσιώτες δημοτικούς συμβούλους. Και ιδιαιτέρως από τους Μ.Μαμαλάκη, Αντ. Τσελέντα, Κ. Νικολιδάκη, Γ. Πορριώτου, Χρ. Σκαμάκη, οι οποίοι το παίζουν … αγωνιστές της Λυκόβρυσης και δεν επιτρέπουν σε κανέναν να ασχολείται, χωρίς την άδειά τους με τα προβλήματα της Λυκόβρυσης. Όμως η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ σε επίπεδο και δημοτικής ομάδας, αλλά και στελεχών θα συνεχίσει να πιέζει τη δημοτική αρχή ώστε να αφήσει τα λόγια και να ολοκληρώσει το κλειστό το οποίο έχουν αφήσει στο έλεος του Θεού 15 χρόνια.

Με ψέματα πέρασε 12 χρόνια ο τέως δήμαρχος Δ. Φωκιανός, ο οποίος φέρει βαρύτατες ευθύνες για αυτή την απαξίωση της δημόσιας περιουσίας. Από κοντά και ο διάδοχός του Αν. Μαυρίδης. Και οι δυο μετέτρεψαν το χώρο γύρω από το κλειστό σε σκουπιδότοπο. Και έπρεπε να παρέμβει ο εισαγγελέας, μετά από τις καταγγελίες της δημοτικής μας παράταξης για να σταματήσουν να ρίχνουν τα απορρίμματα. Δεν είναι τυχαίο ότι τα πράγματα ομαλοποιήθηκαν όταν κλήθηκε και κατέθεσε, μετά την εισαγγελική παραγγελία, ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

Όπως δεν είναι τυχαίο ότι οι φορείς της πόλης άρχισαν να δείχνουν κάποιο ενδιαφέρον για το κλειστό όταν ανέδειξε το θέμα το 2010 ο τότε δήμαρχος Πεύκης, ο οποίος ασχολήθηκε αμέσως μόλις ψηφίστηκε η ένωση των δυο δήμων. Φυσικά δέχτηκε τόνους λάσπης, από τον υπεύθυνο αυτής της κατάστασης (Δ. Φωκιανό), γιατί αποκάλυψε τα κακώς κείμενα. Ο άνθρωπος σκεφτόταν ακόμα και να το πουλήσει. Και εκτός από το πλιάτσικο που γινόταν σε βάρος της δημόσιας περιουσίας αποκαλύφτηκε ότι ο δήμαρχος είχε μετατρέψει το χώρο σε κέντρο μεταφόρτωσης απορριμμάτων. Δηλαδή σε κανονικό σκουπιδότοπο, αδιαφορώντας για την δημόσια υγεία.

Κι όλα αυτά την ίδια ώρα που η νεολαία της πόλης εξακολουθούσε να προπονείται μέσα στο κρύο και κάτω από βροχή. Όσο για τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους με την παράταξη Φωκιανού; Ούτε μια ερώτηση δεν έκαναν, έτσι για τα …μάτια του κόσμου. Η αλήθεια είναι ότι μετά την αλλαγή δημάρχου (2014) άρχισαν να ζητάνε θερμά την αποπεράτωση φορείς και κάτοικοι της Λυκόβρυσης.

Όμως πριν από ένα χρόνο με παρασκηνιακές κινήσεις και εκτός των νομίμων διαδικασιών του Δημοτικού Συμβουλίου ο νυν δήμαρχος μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη και έχοντας τη σύμφωνη γνώμη του τέως δημάρχου και κάποιων άλλων παραγόντων, αποφάσισαν να μετατρέψουν το ημιτελές κλειστό σε «πράσινο σημείο», δηλαδή κέντρο μεταφόρτωσης απορριμμάτων. Το ξεσκέπασμα των παράνομων σχεδίων τους από το δημοτικό σύμβουλο της παράταξής μας Κώστα Μπαλδεράνο, τους εξέθεσε.

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ μαζί κάποια Τοπικά Μέσα άρχισε να ενημερώνει τους κατοίκους για τις απαράδεκτες αποφάσεις που είχαν ληφθεί πίσω από την πλάτη τους κι έτσι δημιουργήθηκε ένα κύμα αντίστασης. Εξ άλλου η αποκάλυψη από το Γιάννης Θεοδωρακόπουλο ότι η περιοχή που βρίσκεται το κλειστό είναι χωροθετημένη για αθλητικές εγκαταστάσεις ανάγκασε πολλούς να κρυφτούν. Και το δήμαρχο να ανακαλέσει τα σχέδια του. Και αργότερα, καθώς βρέθηκε απομονωμένος, να κάνει στροφή 180 μοιρών.

Βεβαίως οι πολίτες δεν του έχουν εμπιστοσύνη. Το γεγονός ότι εξαπάτησε ακόμη και το Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με την οικονομοτεχνική μελέτη, την οποία θα έφερνε για ψήφιση από τα μέσα Ιουλίου αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Μην ξεχνάμε ότι και ο τέως δήμαρχος Δ. Φωκιανός, ο οποίος κρύβεται πίσω του, είχε πάρει κι αυτός απόφαση για Οικονομοτεχνική μελέτη στο Δ.Σ.(την υπ. Αρ. 65) στις 20 Μαρτίου 2012.

Είδατε εσείς τίποτα; Όχι βέβαια. Η κοροϊδία λοιπόν συνεχίζεται σε βάρος των νέων του τόπου μας από τους δημάρχους Μαυρογιαλούρους.

Κρίμα…

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ Πεύκης-Λυκόβρυσης

18-11-2016

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!