Καταγγελία για παραβίαση καθηκοντολογίου και εκφοβισμό στο Hot-Spot Σχιστού

  • Απο stergios
  • 13 Ιανουαρίου 2019 - 09:15
  • Comments Off

Καταγγελία για παραβίαση καθηκοντολογίου και εκφοβισμό από πλευράς στελέχους του Δήμου Περάματος έστειλαν στην aftodioikisi.gr (και η οποία έχει κοινοποιηθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες του ΟΑΕΔ και της Περιφέρειας) κάνει διοικητικός υπάλληλος (πλήρη στοιχεία στη διάθεση της ιστοσελίδας μας) στο στρατόπεδο προσφύγων Σχιστού.

Αναλυτικότερα η καταγγελία:

Εγώ η Ε… Α. διοικητικός ΚΟΧ στο στρατόπεδο προσφύγων Σχιστού με οκτάμηνη σύμβαση η οποία έχει παραταθεί με την διαδικασία των δίμηνων επιπλέον οκτώ μήνες (εργάζομαι ήδη 11 μήνες στο Hot Spot), καταγγέλλω τον συντονιστή του Δήμου Περάματος (…) για παραβίαση καθηκοντολογίου, βίαιη και αντισυναδελφική συμπεριφορά, ψυχολογική πίεση, λεκτική επίθεση, ανάρμοστη και προσβλητική συμπεριφορά επόπτη, συκοφαντική δυσφήμηση.

Ο συντονιστής (…), από την αρχή της σύμβασης μου και μέχρι σήμερα με παρεμποδίζει με προσβλητικό για την προσωπικότητα και αξιοπρέπεια μου τρόπο, από τα διοικητικά μου καθήκοντα (διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού) και έχει παραδώσει τα παρουσιολόγια, τα προσωπικά δεδομένα εργαζομένων, διοικητικά έγγραφα κ.ά. σε μη ειδικούς εργαζόμενους, όπως χειρώνακτες, φύλακες, καθαριστές.

Στο γραφείο της διοίκησης έχει απαγορευτεί από τον ίδιο η είσοδος των αρμοδίων διοικητικών, Ε… Α.. και (…). Δεχόμαστε εκφοβιστική συμπεριφορά, εμπάθεια και αρνητική μεταχείριση που χαρακτηρίζεται επίσης από κλιμάκωση, καθώς σταδιακά παίρνουν το μέρος του εκφοβιστή κι άλλα άτομα, είτε οικειοθελώς, είτε εξαναγκάζονται. Έχουμε εμπάθεια και ειδική αρνητική μεταχείριση. Νόμος 3304/2005 έχει σκοπό την πάταξη της παραβίασης της αρχής της ίσης μεταχείρισης και της προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας στον εργασιακό χώρο.

Η κατάσταση αυτή έχει οδηγήσει σε πλήρη αποδιοργάνωση και σύγχυση των εργαζομένων.

Παρακαλώ να επιληφθείτε του θέματος μου με την διαδικασία του κατεπείγοντος διότι θεωρώ άκρως επισφαλή τα προσωπικά δεδομένα τα δικά μου αλλά και των εργαζομένων, τα οποία έχω διορισθεί να διαχειρίζομαι και φέρω την ευθύνη.

Ζητώ να αναλάβει ο κάθε εργαζόμενος την ειδικότητα για την οποία έχει προσληφθεί.

Επιφυλάσσομαι να πράξω με κάθε νόμιμη διαδικασία για την διαφύλαξη, προστασία και υπεράσπιση των δικαιωμάτων μου, καθώς και την ομαλή λειτουργία της υπηρεσίας μου. Ζητώ να αποκατασταθεί η τιμή και η υπόληψη μου, με τον τρόπο που προβλέπει ο νόμος.

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου.
Α… Ε…
Διοικητικός

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ, ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ, ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΛΟΓΙΟ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!