Καλλιθέα: Μετατρέπουν κοινόχρηστους χώρους σε πάρκινγκ-Τι κάνει ο Δήμος (φωτο)

Για τους κοινόχηστους χώρους που μετατρέπονται σε πάρκινγκ έχει να κάνει καταγγελία που έφτασε στο aftodioikisi.gr, από κάτοικο της Καλλιθέας. Συγκεκριμένα ο κάτοικος θεωρεί πως αυτό το φαινόμενο συνεχίζει να υπάρχει με την ανοχή του Δήμου και θεωρεί πως θα μπορούσε ν έχει τοποθετήσει  ξανά τα κολονάκια που έχουν διαλυθεί στο συγκεκριμένο σημείο (το σημείο της φωτογραφίας).

Αναλυτικά η καταγγελία έχει ως εξής:

Με την ανοχή -αποχή του Δήμου Καλλιθέας, ένας ακόμη κοινόχρηστος χώρος ΠΕΖΩΝ γίνεται πάρκινκ μερικών έξυπνων. Οι φωτογραφίες μου είναι από το σχετικά νέο πεζόδρομο δίπλα σε μεγάλο σούπερ μάρκετ  αλλά και σχολείο στις Τζιτζιφιές, πολύ κοντά στη Θησέως.

Κι επειδή γνωρίζουμε τη δικαιολογία-μπαλάκι ότι οι παραβάσεις αυτές είναι ευθύνη της τροχαίας, για έναν δήμο που ΘΕΛΕΙ να ασχοληθεί με την προστασία των ελεύθερων χώρων μας, δεν είναι τίποτα φοβερό να τοποθετήσει  ξανά τα κολονάκια που έχουν διαλυθεί στο συγκεκριμένο σημείο…
ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΠΑΡΚΙΝΓΚ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΧΩΡΟΥΣ, ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!