Ηχορρύπανση στην Πλατεία Μεσολογγίου στο Παγκράτι

Αφόρητη έχει γίνει η ηχορρύπανση στην πλατεία Μεσολογγίου στο Παγκράτι. Κάτοικοι λένε ότι ο θόρυβος από τα μαγαζιά και τις καφετέριες της περιοχής είναι έντονος έως και αργά τη νύχτα. Χαρακτηριστική είναι η παρακάτω διαμαρτυρία που έστειλε στην aftodioikisi.gr πολίτης κάτοικος της περιοχής.

«Κύριοι,

η κατάσταση στην Πλατεία Μεσολογγίου με τα διάφορα μαγαζιά-καφέ έχει γίνει αφόρητη. Συγκεκριμένα διαμένω στην πλευρά της πλατείας όπου είναι η παιδική χαρά, όπου η φασαρία από τις φωνές όχι μόνο των μικρών παιδιών που μέχρι ενός σημείου είναι υποφερτές, αλλά κι από εκείνες των μεγαλύτερων παιδιών-εφήβων που θέλουν να εκτονωθούν- τί πιο εύλογο- παίζοντας ποδόσφαιρο και ότι άλλο σκαρφιστεί η ανάγκη τους για παιχνίδι, μας έχουν κάνει να κλειστούμε στα σπίτια μέσα και να κλείνουμε ενίοτε και τα πορτοπαράθυρά μας.

Την απαγοητευτική εικόνα έρχεται να συμπληρώσει η δραστηριότητα που ξεκίνησε το καφέ Γιουκάλι εδώ και λίγο χρόνο. Έχω την εντύπωση ότι η κατάληψη του κοινόχρηστου χώρου είναι υπερβολικός χωρίς να είμαι ειδήμων, τα τραπέζια απλώνονται πολλά μέτρα από την είσοδο του καταστήματος, αλλά το κυριότερο είναι ο θόρυβος που προκαλείται από το συνωστισμένο πλήθος που είναι ανυπόφορος. Μέχρι αργά δηλαδή και μέχρι τις τρεις τα μεσάνυχτα, οι φωνές από τους θαμώνες είναι απαγορευτικές για τη δική μας ξεκούραση και ανάγκη για ησυχία.

Σε επανειλλημένες οχλήσεις και παρακλήσεις στην αρχή, απαντούν με αδιαφορία.

κε Δήμαρχε σας παρακαλούμε θερμά, να επιλειφθείτε της περίπτωσης. Δημότες δεν είναι μόνον οι εκάστοτε επιτηδευματίες ή επιχειρηματίες, δημότες είμαστε κι εμείς κι έχουμε το δικαίωμα στο να απολαμβάνουμε τον ύπνο μας τα βράδια και την ησυχία μας στη γειτονιά.

Η ώρα είναι 1 και 45, οι παρέες δε λένε να ησυχάσουν κι εμείς να ζητάμε τη βοήθειά σας,

ευχαριστώ για το χρόνο σας και περιμένουμε να δράσετε».

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΠΑΓΚΡΑΤΙ, ΠΑΡΑΠΟΝΟ, ΗΧΟΡΡΥΠΑΝΣΗ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!