Δήμος Περιστερίου: Κομφούζιο λόγω απορριμματοφόρου στην Ανθούπολη - Aftodioikisi.gr
Δευτέρα
26
Σεπτέμβριος
Back

Δήμος Περιστερίου: Κομφούζιο λόγω απορριμματοφόρου στην Ανθούπολη

Δύσκολα τα πράγματα στο Περιστέρι και συγκεκριμένα επί των οδών Αυλίδος και Αμυνταίου στην Ανθούπολη.

Συγκεκριμένα, το απορριμματοφόρο δημιουργεί κομφούζιο λόγω της συγκεκριμένης στροφή, ενώ έχει και πολλά παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Όπως καταγγέλλει μια κάτοικος περιοχής στο Aftodioikisi.gr: «Στη διαδρομή που ακολουθεί απορριμματοφόρο του Δήμου Περιστερίου, περιλαμβάνεται και στροφή επί των οδών Αυλίδος και Αμυνταίου στην Ανθούπολη.

Στη συγκεκριμένη στροφή επειδή παρκάρουν αυτοκίνητα δημιουργούνταν κομφούζιο όταν προσπαθούσε να στρίψει το απορριμματοφόρο (κορναρίσματα, αντεγκλίσεις κλπ.), το οποίο πολλές φορές απειλούσε να .. μπει στο σπίτι επί της οδού Αμυνταίου (είχε σπάσει σε κάποιες περιπτώσεις τα μάρμαρα της εισόδου).

Από το δήμο είπαν ότι δε μπορεί να αλλάξει η διαδρομή του απορριμματοφόρου και μετά από έντονα παράπονα τοποθετήθηκαν από την τεχνική Υπηρεσία στη στροφή τρία κολονάκια.
Ήδη το ένα από τα τρία κολονάκια έχει κακοποιηθεί και βγει από τη βάση του με χτυπήματα από τα οχήματα που παρκάρουν.
Παρακαλώ όπως αποκατασταθεί το κολονάκι και ισχυροποιηθεί η βάση του, καθόσον επαναλαμβάνονται τα προγενέστερα προβλήματα».

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!