Δ.Ναυπλιέων: Δημοτικά οχήματα μετέφεραν… αραβόσιτα ιδιώτη (φωτο)

Μιλάμε για κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος, μιλάμε για περικοπή των ΚΑΠ στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, μιλάμε για απλήρωτους εργαζομένους, κι όμως… κάποιοι αιρετοί δε φαίνεται να ενδιαφέρονται για αυτό, προκειμένου να εξοικονομήσουν χρήματα και να πληρώσουν στην ώρα τους τους εργαζομένους ή να ζητήσουν επιπλέον προσωπικό, με μόνιμη και σταθερή δουλειά.

Η φωτογραφία από αυτοκίνητο του Δήμου Ναυπλιέων που μεταφέρει… αραβόσιτα ιδιώτη (με τα λειτουργικά έξοδα φυσικά πληρωμένα από τους δημότες, μέσω των δημοτικών τελών). Τα δρομολόγια των αυτοκινήτων του δήμου υποχρεωτικά καταγράφονται. Επίσης, είναι υποχρεωτικά χρεωμένα σε κάποιον οδηγό που εκτελεί το δρομολόγιο.

aravosita-dimos-nafplio
Και αυτό, την ώρα που ένας οδηγός απορριμματοφόρου και ένας εργάτης Καθαριότητας ξεκινούν από τις 3 τα ξημερώματα, για να μαζέψουν την ανακύκλωση του δήμου, σε μια απόσταση 120 χιλιομέτρων.

Όπως προαναφέρθηκε, για τον ιδιώτη η δημοτική Αρχή ξοδεύει. Για να ζητήσει προσωπικό και να το πληρώσει με τα χρήματα που σπαταλά για τους ιδιώτες, ούτε λόγος!

ΥΓ. Αληθεύει ότι η δημοτική Αρχή Ναυπλίου χρωστά άδειες στο προσωπικό Καθαριότητας από το 2014, με αποτέλεσμα το υπάρχον προσωπικό που δε φτάνει να δουλεύει όλες τις ημέρες χωρίς ρεπό, αφού υπάρχει έλλειψη εργαζομένων; Αυτά τα άτομα που ζήτησε για την Καθαριότητα ελέω τροπολογίας Σκουρλέτη φτάνουν; Μήπως δε φτάνουν και έχει στο πίσω μέρος του μυαλού της τους ιδιώτες στην καθαριότητα;

ΥΓ2. Η πρόεδρος του Σωματείου που καλύπτει τους δήμους Ναυπλίου και Άργους – Μυκηνών, τι έχει να πει για αυτά; Γιατί τηρεί σιγή ιχθύος; Πρέπει να της στείλει κάποιος αναφορά μέσω… ΕΛΤΑ για να κινηθεί;

Πηγή: ergasianet.gr

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΙΔΙΩΤΗΣ, ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ, ΝΑΥΠΛΙΟ, ΑΡΑΒΟΣΙΤΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ


Αφήστε μια απάντηση