Χαϊδάρι: Αυτοσχέδια χωματερή δίπλα από την Μονή Δαφνίου (φωτο)

Αυτοσχέδια χωματερή έχει δημιουργηθεί  λίγα μέτρα μετά τον αρχαιολογικό χώρο του Δαφνίου στο απέναντι ρεύμα καθόδου προς Κόρινθο και πάνω στην προέκταση της λεωφόρου Αθηνών(Καβάλας) στο Χαϊδάρι.
Το σημείο όπου βρίσκονται τα σκουπίδια, μπάζα καλύπτεται με φυτά από την πλευρά του δρόμου και γίνεται όχι πολύ δύσκολα ορατό από τους οδηγούς.,
Αφού συναντήσουμε την κτιριακή εγκατάσταση της ΕΥΔΑΠ με μπάρες απαγόρευσης εισόδου ,λίγα μέτρα πιο κάτω και ακριβώς δίπλα αλλά και μέσα στο Άλσος Δαφνίου βρίσκεται η χωματερή..
Στο σημείο βρίσκονται διάφορα υλικά όπως τσουβάλια,μπάζα,στρώματα,χαρτιά,γυαλιά,διάφορα απορρίματα,σκουπίδια κ.α.
Η μυρωδιά ούρων και κοπράνων έντονη,επίσης όπως είναι λογικό έχουν βρει φωλιά εκεί και τα τρωκτικά της περιοχής.

Με όλα αυτά τα εύφλεκτα υλικά που έχουν συσσωρευτεί, όπως γυψοσανίδες,στρώματα ,σανίδες,χαρτόνια,κούτες απορριπαντικών και χάρτινες συσκευασίες διαφόρων προ’ι’όντων δημιουργείται μια κατάσταση επικίνδυνη για πυρκαγιά ειδικά τώρα το καλοκαίρι με τις υψηλές θερμοκρασίες καθώς αυτά βρίσκονται ουσιαστικά μέσα στο Άλσος Δαφνίου αλλά και ακριβώς δίπλα από την λεωφόρο.

 

x2
x11

 

x4

 

x5

 

x6

 

x7

 

x8

 

x9

 

x10

 

x11

 

x12

 

x13
ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΧΩΜΑΤΕΡΗ, ΧΑΙΔΑΡΙ, ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!