Πρόγραμμα μεταπτυχιακών από Πανεπιστήμιο και Πολυτεχνείο Κρήτης

Ένα νέο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών στο πεδίο της Βιοϊατρικής Μηχανικής, που αποτελεί προϊόν συνεργασίας μεταξύ του Πολυτεχνείου, του Πανεπιστημίου Κρήτης και του Ιδρύματος Τεχνολογίας Έρευνας, παρουσιάστηκε σήμερα στα Χανιά.

Το πρόγραμμα αναμένεται να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο του 2018 και όπως τόνισε ο πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης, καθηγητής Βασίλης Διγαλάκης, μέσα από τη συνεργασία των δύο Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων του νησιού και του ΙΤΕ, αναδεικνύονται για μια ακόμα φορά οι δυνατότητες των ιδρυμάτων της Κρήτης.

Όπως τόνισε από την πλευρά του ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης, καθηγητής Οδυσσέας Ζώρας, είναι η πρώτη φορά που τα κορυφαία ιδρύματα του νησιού συνεργάζονται μεταξύ τους, ενώ στη σημασία της κοινής αυτής δράσης, αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΙΤΕ Νεκτάριος Ταβερναράκης.
Η παρουσίαση του νέου προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης, ενώ όπως επισημάνθηκε, ο συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορούν να το παρακολουθήσουν και μεταπτυχιακοί φοιτητές από όλο τον κόσμο.

ΠΑΙΔΕΙΑ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ, ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!