Πανελλαδικές 2019: Οι απαντήσεις σε Λατινικά, Χημεία & ΑΟΘ - Aftodioikisi.gr
Τετάρτη
26
Ιανουάριος
Back

Πανελλαδικές 2019: Οι απαντήσεις σε Λατινικά, Χημεία & ΑΟΘ

Στα μαθήματα των Λατινικών, της Χημείας και στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας εξετάσθηκαν σήμερα οι μαθητές των ΓΕΛ στο πλαίσιο των Πανελλαδικών εξετάσεων.  Δείτε παρακάτω τις λύσεις σύμφωνα με τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς στα θέματα όπου εξετάσθηκαν σήμερα οι υποψήφιοι.

Δείτε τις λύσεις στα ΛΑΤΙΝΙΚΑ

Δείτε τις λύσεις στην ΧΗΜΕΙΑ(Δεν έχουν ολοκληρωθεί)

Δείτε τις λύσεις στις ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ

O σχολιασμός των θεμάτων από την ΟΕΦΕ

ΧΗΜΕΙΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

Τα θέματα είναι ιδιαίτερα απαιτητικά, ίσως τα δυσκολότερα της τελευταίας δεκαετίας. Οι μαθητές για να ανταποκριθούν πρέπει να έχουν κατανοήσει σε βάθος και τις λεπτομέρειες της θεωρίας. Ιδιαίτερα πολύπλοκα θέματα τόσο ως προς το επιστημονικό τους τμήμα, όσο και σε ό,τι αφορά στη διαχείριση του χρόνου.

ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ

Τα θέματα είναι σαφώς διατυπωμένα, κλιμακούμενης δυσκολίας. Απαιτούν πολύ καλή γνώση της θεωρίας και της μεθοδολογίας ασκήσεων. Είναι απαιτητικά ως προς το χρόνο και απευθύνονται σε καλά προετοιμασμένους μαθητές που έχουν εμπεδώσει την ύλη η οποία καλύπτεται εξ’ ολοκλήρου.
Το επίπεδο είναι υψηλότερο από το αντίστοιχο της προηγούμενης χρονιάς.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!