Επιχορηγούμενες συνδέσεις internet σε φοιτητές –Ποιοι είναι οι δικαιούχοι (ΦΕΚ)

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η απόφαση προκειμένου να ξεκινήσει η δράση που αφορά την παροχή με επιδότηση ευρυζωνικών συνδέσεων στους πρωτοετείς φοιτητές των πανεπιστημίων, των ΤΕΙ και των ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας.

Ο προϋπολογισμός της δράσης ανέρχεται σε 1,862 εκατ. ευρώ και θα χρηματοδοτηθεί με πόρους προερχόμενους από το αποθεματικό της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ). Το ποσό της επιχορήγησης για κάθε δικαιούχο φοιτητή αφορά στην απόκτηση ή διατήρηση σταθερής ή κινητής ευρυζωνικής σύνδεσης στο Διαδίκτυο, η οποία είναι στο όνομα του δικαιούχου φοιτητή.

Καλύπτει δε μέχρι το 60% του μηνιαίου παγίου της σταθερής ή κινητής ευρυζωνικής σύνδεσης στο Διαδίκτυο με ανώτατο χρηματικό όριο τα τρία ευρώ τον μήνα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι χορηγείται κατά μέγιστη διάρκεια για 12 μήνες.

ΦΕΚ – ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ

ΠΑΙΔΕΙΑ, ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!