ΕΕΤΑΑ- Παιδικοί σταθμοί: Kανένας ωφελούμενος δεν θα μείνει εκτός λόγω φορολογικής δήλωσης

Ο Πρόεδρος της Ε.Ε.Τ.Α.Α. κ. Δημήτρης  Καλογερόπουλος σε νέα ανακοίνωσή του αναφέρεται στην διαδικασία  επιλογής των ωφελουμένων με voucher για το πρόγραμμα «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ «.

Αναγνωρίζει τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν, ιδίως με την υποβολή φορολογικών δηλώσεων, τονίζοντας τα εξής: «Κατόπιν διαπίστωσης της  Ε.Ε.Τ.Α.Α.  από  την Αυτοδιοίκηση και τους ενδιαφερόμενους, για συγκεκριμένες κατηγορίες, υπάρχουν αντικειμενικές αδυναμίες  για την υποβολή δηλώσεων. Η Ε.Ε.Τ.Α.Α.  με ευθύνη  και αποτελεσματικότητα  αντιμετωπίζει το θέμα δίνοντας  λύση».

Όπως είχε γράψει η aftodioikisi.gr, μετά τη «βροχή» παραπόνων, οι οποίες είχαν φτάσει και στην ΕΕΤΑΑ, η διοίκηση της εταιρείας ήταν σε σκέψη να διευκολύνει «όσους, πράγματι, αντιμετωπίζουν αντικειμενικό πρόβλημα με την κατάθεση της φορολογικής τους δήλωσης και όχι όσους απλώς κωλυσιεργούν».

Η νέα ανακοίνωση αναφέρει το εξής: «Κανένας ωφελούμενος δεν θα μείνει εκτός της δράσης λόγω αδυναμίας υποβολής της φορολογικής δήλωσης και έκδοσης εκκαθαριστικού»

Δείτε όλη την ανακοίνωση ΕΔΩ

Θυμίζουμε ότι η νέα καταληκτική ημερομηνία είναι η 14η Ιουνίου 2017 και ώρα 24:00.

Δείτε ακόμη:

ΕΕΤΑΑ- Παιδικοί σταθμοί: Παράταση στην προθεσμία υποβολής αιτήσεων (έγγραφο)

ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΣΠΑ, ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ, ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ, ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!