ΑΣΕΠ -Ειδική Αγωγή: Χωρίς… παράβολο οι οριστικοί πίνακες των εκπαιδευτικών - Aftodioikisi.gr
Κυριακή
31
Ιούλιος
Back

ΑΣΕΠ -Ειδική Αγωγή: Χωρίς… παράβολο οι οριστικοί πίνακες των εκπαιδευτικών

Κανονικά συνεχίζει, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, το ΑΣΕΠ την κατάρτιση των πινάκων για τις προκηρύξεις 1ΕΑ, 2ΕΑ και 3ΕΑ για πλήρωση κενών θέσεων προσωπικού στην ειδική αγωγή, παρά τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με περίπου 2.000 υποψήφιους, οι οποίοι δεν πλήρωσαν το παράβολο των 3 ευρώ, με αποτέλεσμα να απορριφθούν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μετά την ανακοίνωση των οριστικών πινάκων για την 1ΕΑ/2019, θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα και τις 2ΕΑ και 3ΕΑ, για τις οποίες έχουν ανακοινωθεί οι προσωρινοί πίνακες διοριστέων.

Την ίδια ώρα φουντώνουν οι αντιδράσεις από τους ίδιους τους υποψηφίους που απορρίφθηκαν λόγω παραβόλου, με το θέμα να έρχεται και στη Βουλή.

Όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι  παρότι διαθέτουν όλα τα ουσιαστικά και τυπικά προσόντα, κατέθεσαν εμπρόθεσμα όλα τα δικαιολογητικά τους και εξασφάλισαν ηλεκτρονικά το απαιτούμενο παράβολο για συμμετοχή σε διαγωνισμό του δημοσίου, δεν ολοκλήρωσαν την πληρωμή του από παραπλάνηση.

Συγκεκριμένα, όπως τονίζουν, είχαν όλοι τους εκδώσει το αντίστοιχο παράβολο, ο αριθμός του οποίου απαιτούταν και για την αίτηση του ΑΣΕΠ, αλλά ενώ θεωρούσαν ότι είχαν ολοκληρώσει τη διαδικασία πληρωμής αυτό δεν συνέβη.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!