Αναλυτικά τα στάδια εγγραφής στους Παιδικούς Σταθμούς μέσω ΕΕΤΑΑ - Aftodioikisi.gr
Τετάρτη
10
Αύγουστος
Back

Αναλυτικά τα στάδια εγγραφής στους Παιδικούς Σταθμούς μέσω ΕΕΤΑΑ

Μετά την ανακοίνωση των οριστικών πινάκων της ΕΕΤΑΑ για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2017 – 2018, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να προχωρήσουν στη διαδικασία τοποθέτησης, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

ΟΛΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ 

Οριστικά αποτελέσματα

Συμπληρώστε, υποχρεωτικά, στα παρακάτω πεδία, τον Α.Φ.Μ. σας και τον Α.Μ.Κ.Α. σας, που έχετε γράψει στην αίτηση σας, για να δείτε τα οριστικά αποτελέσματα: ΕΔΩ

Επιλέξτε Νομό ή Δήμο

για να δείτε τους αντίστοιχους οριστικούς πίνακες δικαιούχων/μη δικαιούχων αξίας τοποθέτησης (voucher). Οι δικαιούχοι αξίας τοποθέτησης (voucher) εμφανίζονται κατά φθίνουσα σειρά μοριοδότησης ανά Νομό και κατά αύξουσα σειρά κωδικού αιτούσας ανά Δήμο ΕΔΩ

Διαδικασία τοποθέτησης
Ενέργειες ωφελουμένων:
α. Αφού λάβουν την «αξία τοποθέτησης» (voucher), οι ωφελούμενες/οι απευθύνονται για την εγγραφή σε οποιαδήποτε Δομή επιλογής τους μέχρι και την 1/9/2017.

β. Η εγγραφή γίνεται με την υπογραφή τυποποιημένης σύμβασης, που θα διατεθεί από την ΕΕΤΑΑ Α.Ε., μεταξύ του/της ωφελούμενης/ου με τη Δομή/Φορέα, στην οποία θα προσδιορίζονται ιδίως:
–    Τα συστατικά στοιχεία των προσφερόμενων υπηρεσιών
–    Το ανώτατο κόστος των προσφερόμενων υπηρεσιών
–    Οι υποχρεώσεις των ωφελουμένων.
–    Οι υποχρεώσεις της Δομής, και ιδίως (i) για μη είσπραξη οποιασδήποτε πρόσθετης χρηματικής αμοιβής από τα ωφελούμενα άτομα, για τις υπηρεσίες που οι Δομές είναι υποχρεωμένες να παρέχουν και τις οποίες καλύπτει η «αξία τοποθέτησης», συμφώνως προς τα άρθρα 4 και 7 της παρούσας Πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος της ΕΕΤΑΑ Α.Ε., και (ii) για την μη μετατροπή συστατικών στοιχείων των υπηρεσιών τους (ενδεικτικά αναφέρονται όροι όπως η ετήσια χρονική διάρκεια λειτουργίας, το ωράριο λειτουργίας εβδομαδιαίως και ημερησίως, τυχόν μετακίνηση).

γ. Κατά την εγγραφή, η/ο ωφελούμενη/ος υπογράφει τυποποιημένο έντυπο με το οποίο παρέχει στην Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. εξουσιοδότηση να διενεργεί τις πληρωμές προς τη Δομή για λογαριασμό του/της.
δ. Ο Φορέας/δομή καταχωρίζει τον αριθμό του voucher στην ειδική εφαρμογή που θα είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (eetaa.gr) για τον σκοπό αυτό.

ΔΕΙΤΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ 2017

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΦΟΡΕΙΣ 2017

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ 2017

ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΦΟΡΕΩΝ _ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ_ΙΟΥΝ 2017_ΚΔΑΠ ΜΕΑ

ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΦΟΡΕΩΝ _ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ_ΙΟΥΝ 2017_ΚΔΑΠ

ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΦΟΡΕΩΝ _ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ_ΙΟΥΝ 2017_ΜΕ ΣΙΤΙΣΗ

ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΦΟΡΕΩΝ_ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ_ΙΟΥΝ 2017_ΧΩΡΙΣ ΣΙΤΙΣΗ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!