Άλλα η Πελώνη, άλλα η Ράπτη για τα self test και τα σχολεία

Άλαλούμ επικρατεί από ότι φαίνεται ήδη στην κυβέρνηση για το άνοιγμα των σχολείων πριν καν ανοίξουν οι πόρτες του…

 «Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει αξιολόγηση για τα σχολεία, με προοπτική την έναρξη λειτουργίας ορισμένων τάξεων στις 12 Απριλίου με χρήση του αυτοδιαγνωστικού οικιακού τεστ», δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αρ. Πελώνη.

Λίγο νωρίτερα ωστόσο η υφυπουργός υγείας Ζωή Ράπτη μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», είπε ότι η παροχή των δωρεάν self test για οικιακή χρήση που νομοθετήθηκε χθες στη Βουλή, θα είναι άμεσα διαθέσιμη και θα αποτελέσει ένα εργαλείο ελέγχου της πανδημίας, όπως επίσης θα δώσει τη δυνατότητα στους μαθητές να ξεκινήσουν τα μαθήματά τους.

«Έχει γίνει ο διαγωνισμός, περιμένουμε την ολοκλήρωση του ελεγκτικού συνεδρίου, μέχρι τις 15 Απριλίου τα περιμένουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τώρα πώς οι μαθητές θα πάνε στις τάξεις στις 12 Απριλίου έχοντας κάνει πρώτα Self Test όπως μας είπε η κ. Πελώνη, ενώ τα τεστ θα τα παραλάβει η χώρα στις 15 Απριλίου μόνο η κυβέρνηση των «άριστων» μπορεί να μας απαντήσει…

Πάντως καλό θα είναι εκεί στα υπουργικά συμβούλια και στις συσκέψεις να τα βρούνε γιατί αλλιώς, όπως και στο φιάσκο με τις «μάσκες -κουκούλες», οι μαθητές θα κληθούν να λύσουν μια …εξίσωση που δεν την έχουν διδαχτεί!!!

ΠΑΙΔΕΙΑ, ΣΧΟΛΕΙΑ, ΡΑΠΤΗ, ΠΕΛΩΝΗ, SELF TEST


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!