Τα πόθεν έσχες Περιφερειαρχών και Δημάρχων μεγάλων δήμων της χώρας
Στη δημοσιότητα δόθηκαν τη Δευτέρα τα πόθεν έσχες πολιτικών, βουλευτών, υπουργών αλλά και αυτοδιοικητικών παραγόντων. Η aftodioikisi, συγκέντρωσε και παρουσιάζει την περιουσιακή κατάσταση Περιφερειαρχών και δημάρχων μεγάλων πόλεων της χώρας.
Οπως θα διαπιστώσετε από τα πόθεν έσχες απουσιάζουν ονόματα δημάρχων μεγάλων πόλεων, όπως της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, αλλά και Περιφερειών. Αυτό συμβαίνει καθώς υπάρχουν νέοι εκλεγμένοι, ο οποίοι την περίοδο που ανέλαβαν δεν είχαν την υποχρέωση ακόμα να υποβάλλουν πόθεν έσχες.
Τα πόθεν έσχες Περιφερειαρχών:
Πόθεν Έσχες: Ο Χαρδαλιάς χρωστάει χιλιάδες ευρώ σε δάνεια (έγγραφα). Το πόθεν έσχες του κ. Χαρδαλιά αφορά την περίοδο που ήταν ακόμα αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας.
Καχριμάνης – Πόθεν έσχες: Χρωστάει στις τράπεζες – Φτωχότερος χωρίς τη σύζυγο
Το «φουσκωμένο» Πόθεν Έσχες του Δημήτρη Κουρέτα (έγγραφο)
Περιφερειάρχης με 14 ακίνητα και μέτοχος σε Α.Ε.
Ο Περιφερειάρχης με τις μικρές τραπεζικές καταθέσεις
Τζιτζικώστας: Ο πιο πλούσιος Επίτροπος με 70 ακίνητα & χιλιάδες ευρώ σε καταθέσεις Του κ. Τζιτζικώστα το πόθεν έσχες, αφορά την περίοδο που ήταν Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και πριν λάβει τη θέση του Επιτρόπου. Αντίστοιχα πόθεν έσχες δεν είχε την υποχρέωση να καταθλεσεις η νέα Περιφερειάρχης Α. Αηδόνα.
Πόθεν Έσχες: O περιφερειάρχης που χρωστά 1 εκατ. ευρώ & συμμετέχει σε εταιρείες
Ο Περιφερειάρχης με τα 19 ακίνητα
Ο Περιφερειάρχης με τις εκατοντάδες χιλιάδες εισόδημα και τα 4 βοσκοτόπια
Αυτό είναι το πόθεν έσχες του Γιώργου Αμανατίδη
Τα πόθεν έσχες δημάρχων μεγάλων πόλεων:
Κώστας Μπακογιάννης: Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε μετοχές. Το πόθεν έσχες του αφορά την περίοδο που ήταν δήμαρχος Αθηναίων.
Πόθεν Έσχες: Μεγάλες δανειακές υποχρεώσεις για τον δήμαρχο Πειραιά
Πάνω από εκατό χιλιάδες σε καταθέσεις ο Δήμαρχος Πάτρας
Ο Δήμαρχος με το δάνειο σε Αυστριακή Τράπεζα
Πόθεν έσχες – Μπέος: Η βίλα στην Σκιάθο και το σκάφος των 500 ευρώ
Πόθεν έσχες: Ο Δήμαρχος Περιστερίου δηλώνει δάνειο 3 εκατομμυρίων και 61 ακίνητα
Προτεινόμενα άρθρα
24.06.2026 | 22:47
24.06.2026 | 21:58
24.06.2026 | 21:10






