Σωστές οι προβλέψεις του Aftodioikisi.gr και στην Δυτική Αττική
Η δημοσκόπηση του Aftodioikisi.gr στην Δυτική Αττική ήταν επιτυχής κυρίως στην κατάταξη των υποψηφίων, αφού τα ποσοστά, λόγω της μεγάλης αποχής – σχεδόν 40% – είχαν αρκετές διαφοροποιήσεις.
Στην Περιφερειακή ενότητα πρώτος με διαφορά ήρθε ο Νίκος Χαρδαλιάς με 52,63%. Τη δεύτερη θέση έλαβε, όπως είχαμε προβλέψει, ο Γ. Ιωακειμίδης (ΣΥΡΙΖΑ), με ποσοστό 13,62% (15,2%, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση), στην τρίτη θέση ο υποψήφιος του ΚΚΕ, Γ. Πρωτούλης με ποσοστό 13,06% με τέταρτο τον Γιάννη Σγουρό με ποσοστό 10,07%.
Στον δήμο Μεγαρέων, η δημοσκόπηση παρουσίαζε ως πρώτο τον απερχόμενο δήμαρχο Γρ. Σταμούλη, με χαμηλά όμως ποσοστά και στον β΄ γύρο να… παλεύουν οι Π. Μαργέτης και Σπ. Κορώσης. Τελικά, καθώς τις τελευταίες εβδομάδες (σ.σ. η δημοσκόπηση διεξήχθη στις 22/9/23) Π. Μαργέτης και Στ. Κορώσης ανέπτυξαν μεγάλη δυναμική, άφησαν τον, με αρνητική θητεία, όπως κατέγραφε η δημοσκόπηση, απερχόμενο δήμαρχο στην τρίτη θέση, με τον πρώτο να κερδίζει εύκολα τον δεύτερο στον β΄γύρο με ποσοστό 68,09%.
Όσον αφορά στον δήμο Φυλής, πανηγυρικά κέρδισε την πρωτιά, όπως είχαμε προβλέψει, από τον α’ γύρο, ο Χρ. Παππούς, με ποσοστό 80,55%!
Προτεινόμενα άρθρα
13.08.2026 | 10:06
13.08.2026 | 08:32






