ΠΟΕ-ΟΤΑ: Στηρίζει τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο δήμο Ηλιούπολης

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. εκφράζει την πλήρη συμπαράστασή της στις κινητοποιήσεις που προκήρυξε το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Ηλιούπολης. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «στα χρόνια των μνημονιακών πολιτικών η έλλειψη προσωπικού, η περικοπή πόρων έχουν δημιουργήσει αντικειμενικά προβλήματα καθημερινής λειτουργίας των Δήμων, ωστόσο η απάντηση σε αυτά τα οξυμένα προβλήματα δεν μπορεί να είναι η εντατικοποίηση και ο αυταρχισμός αλλά αντίθετα η διεκδίκηση και ο αγώνας για μαζικές προσλήψεις στους Ο.Τ.Α. για ανάκτηση των μισθολογικών απωλειών των εργαζομένων και για ενίσχυση της κρατικής χρηματοδότησης των Ο.Τ.Α».

Γι’αυτό και «καλούμε την Δημοτική Αρχή της Ηλιούπολης να σταματήσει τώρα την αυθαιρεσία και τον αυταρχισμό στη λειτουργία των υπηρεσιών. Να ακυρωθούν οι παράνομες και αυθαίρετες πειθαρχικές διώξεις του Διευθυντή της υπηρεσίας καθαριότητας».

 

ΟΤΑ, ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, ΣΤΗΡΙΖΕΙ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!