Υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου με στήριξη Λεβέντη ο Δημήτρης Σαραβάκος

Την υποψηφιότητά του για περιφερειάρχης Πελοποννήσου ανακοίνωσε χθες ο πρώην νομάρχης Αργολίδας Δημήτρης Σαραβάκος.

Μάλιστα συναντήθηκε την Τετάρτη το πρωί συναντήθηκε με τον Βασίλη Λεβέντη ο οποίος δήλωσε ότι η Ένωση Κεντρώων τον στηρίζει στη διεκδίκηση της περιφέρειας.

Ο Δημήτρης Σαραβάκος τόνισε:

«Η Περιφέρεια Πελοποννήσου δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες. Η Κίνηση Πολιτών Πελοποννήσου κατέρχεται στις εκλογές με άξονα τον άνθρωπο, την καθημερινότητα και την ανάπτυξη. Είμεθα σίγουροι, ότι οι πολίτες της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα στηρίξουν την κίνηση και θα μας υπερψηφίσουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές, που έρχονται.

Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης επεσήμανε:

«Από πλευράς της Ένωσης Κεντρώων έχω δηλώσει ότι οι υποψήφιοι σε περιφέρειες ή δήμους, που έχουν χρίσμα Νέας Δημοκρατίας ή ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να υποστηριχθούν από το κόμμα μας. Όταν πληροφορήθηκα υποψηφιότητα του κ. Δημήτρη Σαραβάκο, παλαιού και επιτυχημένου αυτοδιοικητικού και προέδρου της Ένωσης Αιρετών Νομαρχών αισθάνθηκα, ότι ταιριάζει απόλυτα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Καλώ όλους τους φίλους μου που με αγαπούν σε όλη την Πελοπόννησο, με θέρμη να τον υποστηρίξουν να βγει περιφερειάρχης, Γιατί είναι και ο πιο άξιος από τα ονόματα που έχουν ακουστεί».

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ, ΣΤΗΡΙΞΗ ΛΕΒΕΝΤΗ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]