Ξεκίνησε η μετεγκατάσταση υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Άρχισε σήμερα η μετεγκατάσταση υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στο νέο μέγαρό της, επί της οδού 26ης Οκτωβρίου. Από σήμερα και για περίπου μία εβδομάδα θα πραγματοποιούνται εργασίες μεταστέγασης των υπηρεσιών της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας. Για το λόγο αυτό η Περιφέρεια ζητά κατανόηση από τους συναλλασσόμενους πολίτες για την προσωρινή αναστάτωση.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει γίνει, αρχικά θα μεταφερθούν στο νέο κτήριο οι γενικές διευθύνσεις υγείας, ανάπτυξης και αγροτικής οικονομίας και θα ακολουθήσει η γενική διεύθυνση διοίκησης. Η βίλα «Αλλατίνη», στην οποία στεγάζεται τώρα η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, θα συνεχίσει να λειτουργεί, ενώ θα φιλοξενεί και τις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου. Οι υπηρεσίες, πάντως, της Περιφέρειας εκτιμούν ότι η μεταφορά των διευθύνσεων θα ολοκληρωθεί περίπου το Πάσχα.

Σημειώνεται ότι η κατασκευή του νέου μεγάρου της Περιφέρειας άρχισε το 2009, μετά από διεθνή διαγωνισμό που έγινε το 2007. Έχει χώρους συνολικής έκτασης 37.611 τετραγωνικών μέτρων, 780 γραφεία, αίθουσες συσκέψεων και χώρους στάθμευσης στο υπόγειο.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΞΕΚΙΝΗΣΕ, ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!