Ξάνθη: Εγκαίνια του Δικτύου Γυναικείων Συνεταιρισμών ΑΜΘ

Τα εγκαίνια του Δικτύου Γυναικείων Συνεταιρισμών ΑΜΘ, στο κτήριο όπου φιλοξενείται το Δίκτυο και βρίσκεται στο 8ο χλμ. Ξάνθης – Εχίνου (διασταύρωση Σμίνθης), πραγματοποιούνται το προσεχές Σάββατο, στις 11 και μισή το πρωί.

Η σύσταση του δικτύου αποτελεί δράση του έργου με τίτλο «Learning and Developing our Skills« (Μαθαίνοντας και Αξιοποιώντας τις Δεξιότητές μας) και ακρωνύμιο «LEDOS« του οποίου Επικεφαλής Εταίρος είναι η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Το έργο υπάγεται απευθείας στη Γενική Διεύθυνση Απασχόλησης, Κοινωνικών Υποθέσεων & Κοινωνικής Ένταξης (πρωτοβουλία «PROGRESS») και επικεντρώνεται στην ενίσχυση ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων (νέων γυναικών μεταξύ 18 και 32 χρονών).

Κύρια επιδίωξη του εν λόγω έργου αποτελεί η ενδυνάμωση της οικονομικής δραστηριότητας της συγκεκριμένης ομάδας μέσω της αξιοποίησης των δεξιοτήτων τους, προάγοντας σχετικές επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Η ΠΑΜ-Θ επικεντρώθηκε εξαρχής στη στήριξη, δικτύωση και προώθηση των γυναικείων συνεταιρισμών εντός της Περιφέρειας στοχεύοντας άμεσα στην ανάδειξή τους σε επιχειρηματικούς φορείς που θα προωθήσουν ποιοτικά ανταγωνιστικά προϊόντα της περιοχής. Εκτός της ΠΑΜ-Θ, οι υπόλοιποι εταίροι που πλαισιώνουν το σχήμα του Έργου είναι: η Περιφέρεια Ούστι (Τσεχία), ο Δήμος Γιάλοβα (Τουρκία) και το Κέντρο Έρευνας και Δράσης για την Ειρήνη (Ελλάδα).

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!