τατούλης-ο-αντώνης-σαμαράς-είναι-το-π-492268
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ | 05.09.2023 | 14:50

Τατούλης: «Ο Αντώνης Σαμαράς είναι το πρόβλημα στην Πελοπόννησο» -Την βλέπει σαν «κτήμα του»

Επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Βήμα Αυτοδιοίκησης» του ΙΟΝΙΑΝ ΤV, ο κ. Τατούλης κατηγόρησε τον Αντώνη Σαμαρά, ότι βρίσκεται πίσω από την υποψηφιότητα του Δημήτρη Πτωχού, όπως δήλωσε «Ο κος Σαμαράς είναι το πρόβλημα στην Πελοπόννησο, δεν είναι ο κος Πτωχός το πρόβλημα. Ο Αντώνης Σαμαράς φαίνεται πως έχει συμφωνήσει με τον κο Μητσοτάκη για να ελέγξει, το έκανε και προεκλογικά συνεχίζει να το κάνει και τώρα, την Πελοπόννησο. Φανταστείτε ότι ο κος Σαμαράς έχει μια απαίτηση εξωφρενική, αντιδημοκρατική, απαράδεκτα αντιπολιτική. Θεωρεί ότι η Πελοπόννησος και οι άνθρωποί της είναι κτήμα του, είναι δική του ιδιοκτησία.» είπε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος».

Συνεχίζοντας, τόνισε ότι η υποψηφιότητα του κ. Πτωχού, ήταν απόφαση του Αντώνη Σαμαρά, τονίζοτας…«Ο κος Πτωχός τακτοποιούσε το θέμα των εταιρειών του στο μετοχικό τους κεφάλαιο ήδη από τον Μάϊο. Αντιλαμβάνεστε ότι οι συμφωνίες είχαν γίνει. Χρησιμοποιήθηκαν άνθρωποι, σπουδαίες προσωπικότητες, όπως ο κος Βλάσσης που είναι πρώτος βουλευτής στον νομό Αρκαδίας. Αντιλαμβάνεστε το πολιτικό ζήτημα που δημιουργήθηκε.»

Βέβαια η επίθεση Τατούλη κατά Σαμαρά και του …«εκλεκτού» Πτωχού, έχει παράλληλο στόχο να κερδίσει δυσαρεστημένους υποστηρικτές του προηγούμενο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, ο οποίος δεν πήρε το χρίσμα για να είναι ξανά επίσημος υποψήφιος από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.