ΣΥΠΑ: Έγινε η κλήρωση για τα Ειδικά Εκλογικά Συνεργεία-Ονομαστικός κατάλογος

O Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής κοινοποιεί τον αλφαβητικό κατάλογο όλων των συναδέλφων, όπως διαμορφώθηκε μετά την ηλεκτρονική κλήρωση, που πραγματοποιήθηκε χθες 26-6-2019, στη Δ/νση Ανθρώπινου Δυναμικού, προκειμένου εάν απαιτηθεί να κληθούν στη σειρά για να συμμετάσχουν στα Ειδικά Εκλογικά Συνεργεία των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Υπενθυμίζεται ότι η λίστα των κληρωθέντων συναδέλφων τον Μάιο 2019 για τα Εκλογικά Συνεργεία εξαντλήθηκε και ότι αναμένεται να κληθούν συνάδελφοι από την νέα λίστα, για να ενταχθούν σε αυτά, σε αριθμό που θα απαιτηθεί για να συμπληρωθεί αυτός που θα προσδιοριστεί από την νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση, που αναμένεται να εκδοθεί.

Σημειώνεται ότι στην κλήρωση μπήκαν 2.139 συνάδελφοι. Αφαιρέθηκαν ήδη 58 αποσπασμένοι, 12 που βρίσκονται σε αργία και 2 υποψήφιοι, ενώ στη συνέχεια θα αφαιρούνται όσοι έχουν άδεια άνευ αποδοχών κλπ.

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΛΗΡΩΣΗ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ 26-6-2019 ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΑ

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΣΥΠΑ, ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!