ΣΥΠΑ: Αποτίμηση στους δικαιούχους υπαλλήλους των ΜΑΠ σε χρήμα

Ανακοίνωση σχετικά με την αποτίμηση μη χορηγηθέντων ΜΑΠ παρέλθόντων χρόνων σε χρήμα εξέδωσε ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής στην οποία σημειώνει:

Σας ενημερώνουμε ότι επιδόθηκε χθες στην Περιφερειακή Αρχή Εξώδικη Αίτηση του Συλλόγου μας για την Αποτίμηση στους δικαιούχους υπαλλήλους των Μ.Α.Π. κλπ σε χρήμα, για τα έτη 2019 και 2020, δεδομένου ότι δεν είχαν δοθεί.

Για να πραγματοποιηθεί η αιτούμενη αποτίμηση σε χρήμα πρέπει αφού ληφθεί σχετική απόφαση από το Περιφερειακό Συμβούλιο και προσδιοριστεί το συνολικό ποσό, να πραγματοποιηθεί η σχετική καταγραφή από την Διοίκηση ανά Διεύθυνση (αριθμός των δικαιούχων εργαζομένων με τα συγκεκριμένα ΜΑΠ που δικαιούται ανά ειδικότητα ή εργασία και το γάλα).

Ευελπιστούμε ότι η Περιφερειακή Αρχή θα συμμορφωθεί με τα προβλεπόμενα από το σχετικό νόμο, που αποτελούν «δέσμια» αρμοδιότητα, δηλαδή υποχρέωση για την άμεση εφαρμογή των προβλεπομένων στις σχετικές ρυθμίσεις τόσο για την αποτίμηση σε χρήμα των ΜΑΠ, γάλα κλπ για τα έτη 2019 και 2020, όσο και την ολοκληρωμένη χορήγησή τους μαζί με τις προληπτικές ιατρικές εξετάσεις κλπ σε όλους τους δικαιούχους υπαλλήλους (μόνιμους και συμβασιούχους) για το 2021.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΥΠΑ, ΜΑΠ, ΧΡΗΜΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]