Συλλ. Υπ. Περιφ. Αττικής: Το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών ακύρωσε αυθαίρετη μετακίνηση

  • Απο Μάκης Χολέβας
  • 31 Αυγούστου 2021 - 10:15
  • Comments Off

«Το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών ακύρωσε αυθαίρετη μετακίνηση – Δικαίωσε την προσφυγή και τον αγώνα μας», τονίζει σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρεια Αττικής.

«Το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών αποδέχτηκε τις Αιτήσεις Ακύρωσης που κατατέθηκαν για την αυθαίρετη μετακίνηση του συναδέλφου Ντόντου Παναγιώτη, τόσο ενάντια στην απόφαση Πατούλη, όσο και την απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, που την «ευλόγησε». Αναμένουμε την κοινοποίησή των σχετικών Αποφάσεων, για να προχωρήσει η υλοποίησή τους καθώς και η παραπέρα αξιοποίησή τους, οπότε και θα επανέλθουμε με αναλυτική ανακοίνωση», τονίζεται.

Υπογραμμιζεται ότι «οι αποφάσεις αυτές επιβεβαιώνουν τα καταγγελλόμενά μας και την ανάγκη να συνεχίσουμε τον αγώνα μας, για να μην είναι έρμαιο, να μην είναι μόνος του κανένας εργαζόμενος. Δίνουν απάντηση στις αυθαίρετες μετακινήσεις που έχει πραγματοποιήσει η Περιφερειακή Αρχή του κ. Πατούλη και στις σκοπιμότητες που υπηρετούν. Μετακινήσεις τιμωρητικές, εξοντωτικές και διώξεις συνάμα με τακτοποιήσεις ημετέρων… Και δεν είναι ούτε μία, ούτε δύο…

Κάποιες εξ αυτών, αυτές των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου τις χαρακτήρισε μάλιστα ως «εμβληματικές», θέλοντας να στείλει μήνυμα στους εργαζόμενους «ότι εγώ κάνω ότι θέλω και δεν υπολογίζω τίποτα…, ούτε νομοθετικές ρυθμίσεις και θεσμοθετημένες διαδικασίες», να τιμωρήσει όσους «σηκώνουν κεφάλι» και στέκονται απέναντι στην αυθαιρεσία και τoν αυταρχισμό, όσους μπαίνουν μπροστά και διεκδικούν τα δικαιώματά τους, να «τσαλακώσει» την εμβέλεια του Συλλόγου και της συλλογικής δράσης γενικότερα, να εξωθήσει στη συνταξιοδότηση τον συνάδελφο Γιώργο Ηλιόπουλο, προκειμένου εκτός των άλλων να καταφέρει να αλλάξει την σύνθεση των μη αιρετών μελών στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο, να «τιμωρήσει» τον Χ. Πνακά και άλλα πολλά.

Απέναντι στον μόνιμο εναγκαλισμό της Περιφερειακής Αρχής της ΝΔ με τον αυταρχισμό, την τρομοκρατία, την αυθαιρεσία, την τακτοποίηση των «ημετέρων» εντός και εκτός Περιφέρειας, την προώθηση της αντεργατικής πολιτικής και της στήριξης των επιχειρηματικών ομίλων αποκτά ιδιαίτερη σημασία η δική μας συσπείρωση και αγωνιστική δράση.

Αξιοποιούμε όλες τις μορφές και τις αγωνιστικές δράσεις για να βροντοφωνάξουμε την απαίτησή μας για μέτρα προστασίας της ζωή μας, της υγείας μας, της δουλειάς μας, της αξιοπρέπειάς μας, των δικαιωμάτων μας, για να σταματήσει κάθε αυθαιρεσία, κάθε συνδικαλιστική δίωξη, κάθε τιμωρητική διαδικασία από την Περιφερειακή Αρχή προς τους εργαζόμενους.

Στη κατεύθυνση αυτή είναι σημαντική η συμμετοχή όλων των εργαζομένων στη συγκέντρωση των Σωματείων την Τετάρτη 1 Σεπτέμβρη, στις 8.00 μ.μ. στο Σύνταγμα (προσυγκέντρωση στις 7.30 μμ στην Πλατεία Κλαυθμώνος ) ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της επικουρικής ασφάλισης και την επίθεση σε ότι έχει απομείνει στην Κοινωνική Ασφάλιση».

 

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΚΥΡΩΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]