Σοβαρός τραυματισμός γυναίκας από πτώση βράχου στο αυτοκίνητο της

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων νοσηλεύεται, σε κατάσταση καταστολής, νεαρή γυναίκα που τραυματίστηκε στο κεφάλι όταν βράχος, βάρους περίπου πέντε κιλών, έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό της.

Το ατύχημα σημειώθηκε στις 8:45 το πρωί της Κυριακής, την ώρα που το ΙΧ – στο οποίο εκτός από την οδηγό επέβαιναν άλλα τρία άτομα- είχε σταματήσει στο φανάρι πριν την είσοδο της σήραγγας Τοπολίων.

Σήμερα το πρωί, με εντολή του αντιπεριφερειάρχη Χανίων Αποστόλου Βουλγαράκη, μετέβη στην περιοχή κλιμάκιο μηχανικών της Αντιπεριφέρειας προκειμένου να πραγματοποιήσει αυτοψία και να συντάξει τεχνική έκθεση.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης , δεν αποκλείεται για λόγους ασφαλείας να κλείσει ο δρόμος, ωστόσο αυτό θα αποφασιστεί μόλις του κοινοποιηθεί η έκθεση αυτοψίας των μηχανικών.

Στο σημείο εξάλλου γίνονται έργα αντιστήριξης με τοποθέτηση πλεγμάτων, καθώς και στο παρελθόν είχαν αναφερθεί καταπτώσεις βράχων. Σύμφωνα με τον κ. Βουλγαράκη, το έργο έχει ολοκληρωθεί κατά 90% ενώ ο δρόμος άνοιξε προσωρινά, για τη θερινή περίοδο, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι συγκοινωνιακές ανάγκες της περιοχής, καθώς μέσω της σήραγγας Τοπολίων συνδέονται, ως βασικός δρόμος πρόσβασης, τα Χανιά και η ευρύτερη περιοχή τους με το Ελαφονήσι.

 

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ, ΧΑΝΙΑ, ΒΡΑΧΟΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση