Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας με μαθητές από Ισπανία, Ιταλία, Τουρκία».

Τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κέρκυρας Χρήστο- Ηρακλή Σκούρτη  επισκέφτηκαν σήμερα 29 μαθητές και 18 καθηγητές από την Ισπανία, την Ιταλία και την Τουρκία. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος Comenius με θέμα την ελιά και το λάδι.

Στο πρόγραμμα αυτό, με τίτλο: «A branch of olive- a gift of live» συμμετέχει ως εταίρος από μέρους της Ελλάδας το 7ο Γυμνάσιο Κέρκυρας. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν εκτός των παραπάνω, η Διευθύντρια  κα Δ. Τρόντζα, καθηγητές του σχολείου της Κέρκυρας, καθώς επίσης και οι Διευθυντές των σχολείων του εξωτερικού. Οι μαθητές θα φιλοξενηθούν από τις οικογένειες των  Κερκυραίων μαθητών του Γυμνασίου και θα μείνουν στο νησί  από τις 10 έως 18 Μαΐου 2013.

Στα πλαίσια της συζήτησης με τον Αντιπεριφερειάρχη, κο Χρήστο Σκούρτη, έγινε αναφορά στην ιστορία του τόπου μας, στην ομορφιά του νησιού μας, καθώς επίσης και στα κοινά μας ενδιαφέροντα. Επιπλέον, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στα προβλήματα που απασχολούν τους νέους, όπως για παράδειγμα το ζήτημα της επαγγελματικής τους αποκατάστασης με το πέρας των σπουδών τους.

Από την πλευρά τους οι μαθητές, δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την φιλοξενία που τους επιφυλάχθηκε και από την ξεχωριστή ομορφιά του νησιού μας, υποσχόμενοι ότι θα επισκεφτούν ξανά στο μέλλον την Κέρκυρα μαζί με τις οικογένειές τους.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΚΕΡΚΥΡΑ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΜΑΘΗΤΕΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]