Συναντήσεις Περιφέρειας ΑΜ-Θ και επιχειρήσεων για την καλύτερη συνεργασία

Συνεχίστηκαν οι συναντήσεις  του περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Άρη Γιαννακίδη και του  αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Φώτη Καραλίδη  συνοδευόμενοι από υπηρεσιακούς παράγοντες, με τις επιχειρήσεις της Ξάνθης την Πέμπτη 11 και την Παρασκευή 12 Ιουλίου, στο πλαίσιο συνεργασίας αυτών με τις υπηρεσίες της περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης.

Το διήμερο, έγιναν συναντήσεις με τη ΣΕΚΑΠ, τα Πλαστικά Θράκης ΑΒΕΕ στο χώρο της νέας επένδυσης με εκμετάλλευση της γεωθερμίας στο Εράσμιο Ξάνθης, ΤΕΚΤΩΝ ΑΕ, ΣΜΥΡΔΕΞ ΑΕ και Μάρμαρα Θράκης.

Στις συναντήσεις τονίστηκε η στήριξη τόσο της πολιτικής ηγεσίας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, περιφερειάρχη και αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ξάνθης, όσο και των αντίστοιχων υπηρεσιών της στην προσπάθεια που κάνουν οι επιχειρήσεις της περιοχής , να ανταπεξέλθουν στη δύσκολη οικονομική συγκυρία.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!