Σγουρός: «Έρχεται τσουνάμι διαθεσιμότητας το 2013»

Τη στήριξη του στους υπαλλήλους που τίθενται σε διαθεσιμότητα εξέφρασε για μία ακόμη φορά ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός κατά τη διάρκεια σχετικής συζήτησης στο περιφερειακό συμβούλιο. Ζήτησε δε να προετοιμαστεί η περιφέρεια για «το μεγάλο τσουνάμι των 25.000 υπαλλήλων που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα μέσα στο 2013».

»Η Περιφέρεια Αττικής στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων, παρέχοντάς τους νομική υποστήριξη», είπε χαρακτηριστικά και πρότεινε την επαναφορά της συζήτησης, μόλις υπάρξουν νέες εξελίξεις, επισημαίνοντας ότι «εάν οι υπάλληλοι στο πλαίσιο του προγράμματος κινητικότητας τοποθετηθούν σε συγκεκριμένες θέσεις, τότε το θέμα θα έχει κλείσει προσωρινά. Θα πρέπει όμως να επανέλθουμε και να το ξανασυζητήσουμε όταν έρθει το μεγάλο τσουνάμι των 25.000 υπαλλήλων που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα μέσα στο 2013», κατέληξε.

Σχετικά

Π. Αττικής: Ζητεί εξαίρεση υπαλλήλων της, καλύπτει τη μισθοδοσία τους

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΓΟΥΡΟΣ, ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ, ΤΣΟΥΝΑΜΙ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!