σφυριζα-και-πστης-χυδαία-ανάρτησ-1226822
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ | 01.09.2023 | 15:55

«ΣΦΥΡΙΖΑ και π@@στης!» – Χυδαία ανάρτηση υποψήφιου του Σγουρού εναντίον Κασσελάκη

Μία αισχρή ανάρτηση, που ακολουθείται και από μία δεύτερη ανάλογης «ποιότητας», έκανε ένας υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Σγουρού, για τον Στέφανο Κασσελάκη που διεκδικεί την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο λόγος για τον Μιχάλη Μπέλλα, σχολίασε με τον δικό του, κατάπτυστο τρόπο, που μόνο τον ίδιο μπορεί να χαρακτηρίσει, την υποψηφιότητα Κασσελάκη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, με μία ανάρτηση, με την οποία… ντράπηκε και η ντροπή!

Και σαν να μην έφτανε αυτός ο «οχετός» – γιατί σχόλιο αυτό δεν είναι – ο Μπέλλας θεώρησε καλό να ανεβάσει και δεύτερη ανάρτηση, ανάλογου ύφους, με την οποία σχολιάζει, για την ακρίβεια υβρίζει, τον σύντροφο του Στέφανου Κασσελάκη.

Ιδού:

Για τον Μιχάλη Μπέλλα, πολλά δεν γνωρίζουμε, πέρα από το ότι ο ίδιος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ως περιφερειακού συμβούλου με το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Σγουρού.

Ωστόσο, αρκεί μία ματιά στον λογαριασμό του στο Facebook, για να κατανοήσει κανείς πως, εκτός από τις ομοφοβικές, υβριστικές και φασιστικές του αντιλήψεις, είναι και… ολίγον ψεκασμένος.

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτησή του για την συνάντηση της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, με τον Ουκρανό ομόλογό της, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, στην οποία σχολιάζει το φόρεμα της Προέδρου και τι αυτό «συμβολίζει» κατά τον Μιχάλη Μπέλλα.

Όπως γράφει ο ίδιος, «ίσως να μην το προσέξατε με πρώτη ματιά ή ίσως πάλι να μην αναρωτηθήκατε πού βρήκε αυτό το περίεργο φορεματάκι η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας; Για να μην σας μένουν απορίες, και επειδή τίποτε δεν είναι τυχαίο, ενώ τα σύμβολα και οι συμβολισμοί παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο στην υποσυνείδητη πλύση εγκεφάλου, που εν τέλει είναι ο σκοπός ΤΟΥΣ, σας επισημαίνω ότι το «αμπιγιέ» φορεματάκι έχει τα χρώματα της σημαίας της Ουκρανίας. Και δεν συνέβη το «αυτό βρήκε, αυτό έβαλε»…

»Το ότι επίσης το φόρεμα έχει κάποια εξάγωνα, όπως τα κελιά της κυψέλης και μέσα σε αυτά τα εξάγωνα υπάρχουν κάποια σχήματα που ομοιάζουν με ανεμογεννήτριες είναι μάλλον ΜΗ ΤΥΧΑΙΕΣ συμπτώσεις.

ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ………

ΜΗΝ ΚΑΘΕΥΔΕΤΕ……….»