Πρόγραμμα κατάρτισης για νέους αγρότες

Ξεκινά μέσα στις επόμενες ημέρες η υλοποίηση προγράμματος κατάρτισης νέων αγροτών, το οποίο θα υλοποιήσει ο Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός «ΔΗΜΗΤΡΑ». Αυτό έγινε γνωστό μετά από επικοινωνία που είχε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός με τον πρόεδρο του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού (ΕΛΓΟ)-Δήμητρα κ. Σέρκο Χαρουτουνιάν. Το πρόγραμμα αυτό έρχεται ως επιστέγασμα της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε πριν από ένα μήνα στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, το κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Λάρισας θα υλοποιήσει πρόγραμμα γεωργικής επαγγελματικής κατάρτισης, για τους Νέους Αγρότες, ενταγμένο στις Πράξεις 1, 2 και 3 «Επαγγελματική Κατάρτιση Αυτοαπασχολουμένων στον Πρωτογενή τομέα (Νέοι Γεωργοί)», Άξονες Προτεραιότητας 4, 5 και 6 «Ενίσχυση της Προσαρμοστικότητας του Ανθρώπινου Δυναμικού και των Επιχειρήσεων», στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρωπινού Δυναμικού», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο (Ε.Κ.Τ.), διάρκειας 150 ωρών (έναρξη 13-07-2013, λήξη 10-08-2013 με θέμα Ζωική παραγωγή-Μελισσοκομία και Φυτική Παραγωγή. Οι ενδιαφερόμενοι – υπόχρεοι εκπαίδευσης παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο προγράμματος κατάρτισης έως την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013.
Παράλληλα οι εκπαιδευτές που είναι ενταγμένοι στο «Μητρώο Β΄ Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών Ενηλίκων» του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) και ενδιαφέρονται να απασχοληθούν ως εκπαιδευτικό προσωπικό στο Πρόγραμμα Κατάρτισης, θα πρέπει έως την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013, να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο κατάρτισης και να υποβάλουν βιογραφικό σημείωμα και την σχετική αίτηση με την θεματική ενότητα που επιθυμούν να διδάξουν.
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο προγράμματος κατάρτισης, στο τηλέφωνο 2410620052.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΑΓΡΟΤΕΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!