Περιοδεία Αρναουτάκη στο Τυμπάκι

Μήνυμα νίκης έδωσε το Τυμπάκι στον υποψήφιο περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη στη διάρκεια της περιοδείας του στην περιοχή μαζί με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Ευριπίδη Κουκιαδάκη υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού «Κρήτη Πρώτη Δύναμη».

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης μαζί με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Ευριπίδη Κουκιαδάκη και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, συναντήθηκαν με επαγγελματίες και κατοίκους της περιοχής όπου είχαν μία εκτενή συζήτηση για ζητήματα τουρισμού με τον περιφερειάρχη να αντιμετωπίζει θετικά το αίτημα των φορέων για τη δημιουργία βιολογικού καθαρισμού στην περιοχή.

Η περιοδεία του Σταύρου Αρναουτάκη και του κλιμακίου του συνδυασμού «Κρήτη Πρώτη Δύναμη» συνεχίστηκε στα χωριά Καμηλάρι, όπου ο υποψήφιος περιφερειάρχης είδε από κοντά το ημιτελές Πολύκεντρο Νεολαίας και δεσμεύτηκε πως η ολοκλήρωση του θα χρηματοδοτηθεί από το νέο ΕΣΠΑ. Το έργο θα δώσει μία σημαντική διέξοδο στους νέους της περιοχής που είναι μία από τις πλέον αναπτυσσόμενες του δήμου Φαιστού αλλά και γενικότερα της Μεσαράς.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης και το κλιμάκιο του συνδυασμού «Κρήτη Πρώτη Δύναμη» στη συνέχεια επισκέφτηκαν τα χωριά Πετροκεφάλι, Σίβα, Πιτσίδια και στα Μάταλα που ο Σταύρος Αρναουτάκης τόνισε πως η περιφέρεια θα συνεχίσει να στηρίζει το Φεστιβάλ των Ματάλων που έχει γίνει θεσμός πλέον από το δήμο και αποτελεί μια σημαντική πρωτοβουλία ανάδειξης της ευρύτερης περιοχής.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗΣ, ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ, ΤΥΜΠΑΚΙ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!