Περιφέρεια Κρήτης: Διαχρονικά τα μηνύματα της Εθνικής Επετείου

Ο Περιφερειάρχης  Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης συμμετείχε  στο Ρέθυμνο στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για την Εθνική  Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την δοξολογία στο Μητροπολιτικό ναό, ενώ στην συνέχεια ο Περιφερειάρχης, όπως και οι εκπρόσωποι Κυβέρνησης, κομμάτων, φορέων, στρατιωτικών αρχών, αντιστασιακών οργανώσεων κατέθεσαν στεφάνι στο Ηρώο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Η 25η Μαρτίου, όπως είπε ο Περιφερειάρχης αποτελεί διπλή γιορτή για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία, ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου και ο ξεσηκωμός των υπόδουλων Ελλήνων κατά του τουρκικού ζυγού για Ελευθερία, Ανεξαρτησία, Αυτοδιάθεση. Ο κ. Αρναουτάκης τόνισε, ότι, τα μηνύματα του αγώνα των προγόνων μας είναι διαχρονικά και επίκαιρα-λόγω και της δύσκολης συγκυρίας που περνά η χώρα, για Ενότητα, Αλληλεγγύη, Κοινωνική συνοχή, δημιουργία και πρόοδο.

Ο κ Αρναουτάκης ευχήθηκε επίσης σε όλες και όλους που γιορτάζουν σήμερα Χρόνια Πολλά.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗΣ, 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!