Περ. Κρήτης: Στις Αναπτυξιακές Εταιρίες τα προγράμματα Leader

Οι Αναπτυξιακές Εταιρίες της Περιφέρειας Κρήτης, οι οποίες διαχειρίζονται τα προγράμματα Leader αναλαμβάνουν να διαχειριστούν τα ολοκληρωμένα τοπικά προγράμματα του ΕΠ ΚΡΗΤΗ 2014-2020, τα οποία θα προωθήσουν δράσεις σχετικές με την απασχόληση, την κοινωνική ένταξη και καταπολέμηση της φτώχειας στις αγροτικές περιοχές της Κρήτης, συνολικού προϋπολογισμού 5 εκ ευρώ. Αυτό ανακοινώθηκε σήμερα από τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, σε τεχνική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφέρειας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι Αναπτυξιακοί Εταιρείες: Ηρακλείου, Λασιθίου, ΑΚΟΜ και ΟΑΚ ΑΕ, καθώς και τα στελέχη της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Κρήτης.

Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκε επίσης ο προγραμματισμός και η ενεργοποίηση των προγραμμάτων LEADER του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, των οποίων η παρακολούθηση έχει αποκεντρωθεί από τις κεντρικές υπηρεσίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, στη Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας .

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ, ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗΣ, LEADER, ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!