Πελοπόννησος: Τεχνική σύσκεψη με Περιφέρεια Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας

Τεχνική συνεργασία στα πλαίσια της συνεργασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013, στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, μεταξύ των Θεματικών Αντιπεριφερειαρχών κ.κ. Κωνσταντίνας Νικολάκου, Απόστολου Παπαφωτίου, του εκπροσώπου της εταιρείας Zenit, που έχει αναλάβει την ανάπτυξη της συνεργασίας εκ μέρους του Κρατιδίου, κ. Juan CarmonaSchneider, εκπροσώπου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, εκπροσώπου της αναπτυξιακής εταιρείας Πελοπόννησος και υπηρεσιακών παραγόντων της Περιφέρειας.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκε η συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στη διεθνή έκθεση στην Anuga, τον Οκτώβριο του 2013, όπου θα έχει διακριτή παρουσία και συμφωνήθηκε η οργάνωση απευθείας συναντήσεων επιχειρηματικών φορέων της Πελοποννήσου με αντίστοιχους της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας.

Συμφωνήθηκε επίσης η διοργάνωση μιας σειράς εκδηλώσεων στη Βόρεια Ρηνανία – Βεστφαλία με σημείο αναφοράς και τιμώμενη την Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπου και εκεί θα πραγματοποιηθούν απευθείας επαφές επιχειρηματιών από την Πελοπόννησο και το Γερμανικό Κρατίδιο.

Ο κ. Carmona – Schneider συνεχάρη επίσης την Περιφέρεια Πελοποννήσου για τη βράβευσή της στη διεθνή έκθεση του Βερολίνου, δηλώνοντας ότι η βράβευση αυτή έχει την ιδιαίτερη σημασία του, εφόσον η έκθεση αυτή είναι η μεγαλύτερη για τον τουρισμό για το 2013.

Συμφωνήθηκε επίσης η συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην έκθεση Green Week στο Βερολίνο τον Ιανουάριο του 2014, η οργάνωση εκατέρωθεν επιχειρηματικών αποστολών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και στη Βόρεια Ρηνανία Βεστφαλία.

Η τεχνική αυτή συνεργασία θα συνεχιστεί και σήμερα, από κοινού με το Επιμελητήριο Αρκαδίας, το οποίο λειτουργεί συντονιστικά και για τα υπόλοιπα Επιμελητήρια στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΑΣ ΡΗΝΑΝΙΑΣ - ΒΕΣΤΦΑΛΙΑΣ, ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!