Πελ/νησος: Ξεκίνησαν οι επαφές για συνεργασία με Ρηνανία - Βεστφαλία - Aftodioikisi.gr
Τρίτη
26
Οκτώβριος
Back

Πελ/νησος: Ξεκίνησαν οι επαφές για συνεργασία με Ρηνανία – Βεστφαλία

Ξεκίνησαν σήμερα στην έδρα τής Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην Τρίπολη, διμερείς επαφές μεταξύ εκπροσώπων της περιφέρειας και της Περιφέρειας Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας, που στοχεύουν στη σύναψη συμφωνιών συνεργασίας στον πρωτογενή τομέα, στον τουρισμό και στην ενέργεια. Από γερμανικής πλευράς, ο Χουάν Καμόνα Σνάιντερ, διακεκριμένο στέλεχος της εταιρείας παροχής συμβουλών Zenith, είχε σήμερα συναντήσεις με τους αντιπεριφερειάρχες Ανάπτυξης, Ντίνα Νικολάκου και Ενέργειας, Βιομηχανίας και Πολιτισμού, Απόστολο Παπαφωτίου.

Οι δύο αντιπεριφερειάρχες του παρουσίασαν αγροτικά προϊόντα της Πελοποννήσου, τα οποία -όπως ο ίδιος δήλωσε- τα γνωρίζει και ενδιαφέρθηκε να μάθει περισσότερα, σε ό,τι αφορά τους τρόπους και τις μεθόδους καλλιέργειας. Συζήτησαν, επίσης, θέματα προστασίας των προϊόντων, όπως για παράδειγμα το ελαιόλαδο που κινδυνεύει από προσμίξεις, αλλά και πιστοποίησης, προβολής και προώθησης, ενώ επισκέφθηκαν και μονάδες τυποποίησης. Οι επαφές θα συνεχιστούν αύριο στο Επιμελητήριο Αρκαδίας.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!