Πανικός Πατούλη για την παύση εργασιών στο γήπεδο της ΑΕΚ -
Σάββατο
16
Οκτώβριος
Back
Πανικός Πατούλη για την παύση εργασιών στο γήπεδο της ΑΕΚ

Πανικός Πατούλη για την παύση εργασιών στο γήπεδο της ΑΕΚ

Ανακοίνωση τα μεσάνυχτα για να διαψεύσει έγγραφο σύμφωνα με το οποίο τα έργα για το γήπεδο της ΑΕΚ έχουν διακοπεί, καθώς η Περιφέρεια Αττικής δεν πληρώνει την ανάδοχο εταιρεία έβγαλε ο Γ. Πατούλης.

Παρότι το έγγραφο λέει ακριβώς το αντίθετο, ο περιφερειάρχης ισχυρίζεται ότι δεν έχουν διακοπεί τα και ότι «η έγκαιρη ολοκλήρωση του γηπέδου της ΟPAP Arena και των συνοδών έργων,  αποτελεί προτεραιότητα»

Ωστόσο, σύμφωνα με έγγραφο αναρτήθηκε στη Διαύγεια, η Γενική Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Έργων και Υποδομών έκανε αποδεκτή την ειδική δήλωση διακοπής εργασιών του έργου.

«Αποδεχόμαστε την από 17/9/2021 ειδική δήλωση διακοπής εργασιών της εταιρείας με δ.τ. ΙΝΤΡΑΚΑΤ αναδόχου του έργου: «Υπογειοποίηση τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και τα συνοδά έργα στον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας», αποκλειστικά και μόνο για το λόγο καθυστέρησης πληρωμής του 11ου λογαριασμού, πέραν του διμήνου από την υποβολή του, σύμφωνα με την παράγραφο 9 του άρθρου 152 του νόμου 4412/16» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!