Π. Τατούλης: «Θα συνεχίζουμε να στηρίζουμε τους ανθρώπους που δίνουν ζωή στην περιφέρεια» - Aftodioikisi.gr
Δευτέρα
5
Δεκέμβριος
Back

Π. Τατούλης: «Θα συνεχίζουμε να στηρίζουμε τους ανθρώπους που δίνουν ζωή στην περιφέρεια»

«Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα σταθεί αρωγός στην ανάγκη για την ανάπτυξη παραγωγικού μοντέλου που θα στηρίζει την κτηνοτροφία και την αγροτική οικονομία της περιοχής» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης στους κατοίκους του χωριού Λίμνη (Άγαλι) της Αρκαδίας, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμά τους , την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014.

Ο κ. Τατούλης εξήρε τη στάση των ανθρώπων που συνεχίζουν να παραμένουν στα χωριά τους, κρατώντας τα ζωντανά, παρ’ όλες τις αντιξοότητες, και τόνισε ότι «οι άνθρωποι αυτοί πάντοτε στήριζαν τη χώρα με το μόχθο τους και ποτέ δεν κιότεψαν».

«Θα συνεχίζουμε να τους στηρίζουμε ακόμα και στις περιπτώσεις που δεν έχουμε την αρμοδιότητα» συνέχισε ο Περιφερειάρχης «γιατί όταν η περιφέρεια μαραζώνει τότε η χώρα δεν έχει παρόν και μέλλον».

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου μαζί με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Λίμνης κ. Ηλία Τρυφωνόπουλο, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Χωτούσσας κ. Παναγιώτη Νταγιάντη, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Αρκαδίας κ. Γεώργιο Ρουμελιώτη, τις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας και κατοίκους πραγματοποίησαν αυτοψία στο δρόμο Βλαχέρνα – Χωτούσσα – Λίμνη, με σκοπό την άρση της επικινδυνότητάς του, στο αρδευτικό έργο του κάμπου της Βλαχέρνας και σε άλλα σημεία του οδικού δικτύου της περιοχής.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου έδωσε τέλος εντολή στις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας για τη αποκατάσταση του ασφαλτοτάπητα στο οδικό τμήμα Κάψια – Λεβίδι.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!