Π.Αττικής: «Ξεκλειδώνουν» προσλήψεις -Ποια (άλλα) θέματα θα συζητηθούν στο ΠΕΣΥ

Με 10 θέματα στην ημερήσια διάταξη πρόκειται να συνεδριάσει το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, σήμερα, Πέμπτη, 19-7-2018 και ώρα 15:30 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός).

Αυτό που ξεχωρίζει είναι το θέμα υπ’ αριθμόν 9, όπου θα αποφασισθεί ο καθορισμός ειδικοτήτων για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών στο πλαίσιο του προγραμματισμού προσλήψεων έκτακτου προσωπικού για το έτος 2018.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Επικύρωση πρακτικών 1ης, 2ης, 3ης και 4ης Συνεδρίασης έτους 2018 του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής
  2. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης, Αποχέτευσης και Τηλεθέρμανσης Λαυρεωτικής (Δ.Ε.Υ.Α.Τ.Η.Λ.) για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Αντικατάσταση τμημάτων δικτύων ύδρευσης οικισμών Κερατέας, Αγ. Γεωργίου και Αρι του Δήμου Λαυρεωτικής» συνολικού προϋπολογισμού 3.240.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Φιλίππου)

  1. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Κερατέας για την υλοποίηση του έργου με τίτλο: «Επισκευή των όψεων του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Κερατέας και διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου» συνολικού προϋπολογισμού 495.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Φιλίππου)

  1. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Φυλής για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Βρεφονηπιακός σταθμός ολοκληρωμένης φροντίδας στο Κ.Φ. 116Β θέση Ζαϊτω Δημοτικής Κοινότητας Φυλής του Δήμου Φυλής», συνολικού προϋπολογισμού 2.159.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.)

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ι. Βασιλείου)

  1. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Σαλαμίνας για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «Συντήρηση-Επισκευή Οδοφωτισμού επί της Λεωφόρου Αιαντείου Δήμου Σαλαμίνας,  συνολικού προϋπολογισμού 153.000,00 €  (συμπεριλαμβανομένου  Φ.Π.Α. 24%).

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Χατζηπέρος)

 

  1. Έγκριση σύναψης και όρων τροποποίησης-παράτασης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας (ΑΣΔΑ) για το έργο: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ».

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σπ. Τζόκας)

  1. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη για την υλοποίηση της παροχής υπηρεσίας με τίτλο: «Αναβάθμιση περιβάλλοντα χώρου Κατρακείου Θεάτρου Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη» συνολικού προϋπολογισμού 399.566,44€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Γαβρίλης)

  1. Έγκριση τροποποίησης καταστατικού της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά».

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Γαβρίλης)

  1. Καθορισμός ειδικοτήτων για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας οκτώ (8) μηνών στο πλαίσιο του προγραμματισμού προσλήψεων έκτακτου προσωπικού για το έτος 2018.

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Αθανασιάδης)

  1. Τροποποίηση – Επικαιροποίηση της υπ’ αριθμ. 464 / 2017 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής αναφορικά με τον Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας του Πολυκαναλικού Συστήματος Εξυπηρέτησης Πολιτών κι Επιχειρήσεων Περιφέρειας Αττικής.

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Αθανασιάδης)

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, DEPT-Α


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!