Π.Αττικής: Αύριο οι υπογραφές με την ΑΕΚ για την υπογειοποίηση

  • Απο stergios
  • 8 Δεκεμβρίου 2019 - 19:40
  • Comments Off

Η σύμβαση για την κατασκευή του έργου «Υπογειοποίηση τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και τα σύνοδα έργα στον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας», συνολικού προϋπολογισμού 14.274,193,55 ευρώ, θα υπογραφεί αύριο, Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου και ώρα 1 το μεσημέρι, στα γραφεία της Περιφέρειας.

Τη σχετική σύμβαση θα υπογράψουν ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης και ο υπεύθυνος της αναδόχου εταιρείας, που έχει αναλάβει το έργο.

Με δεδομένη τη μεγάλη σημασία του έργου για τη διευκόλυνση της λειτουργίας του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, η υπογραφή της σύμβασης θα πραγματοποιηθεί στην Περιφέρεια Αττικής «Λεωφ. Συγγρού 15-17), παρουσία του μεγαλομέτοχου της ΠΑΕ ΑΕΚ Δ. Μελισσανίδη και του Πρόεδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ Αλ. Αλεξίου.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ, ΠΑΕ ΑΕΚ, ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ, ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ - ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!