Π.ΑΜΘ: Ποιος αντιπεριφερειάρχης ανακοίνωσε σήμερα υποψηφιότητα (φωτο)

Σε δήλωση με αφορμή την υποψηφιότητά του για τη θέση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, προέβη ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης, Χρήστος Μέτιος.

Αναλυτικότερα, η δήλωση έχει ως εξής:

«Θεωρώ υποχρέωσή μου να ενημερώσω επίσημα τους συμπολίτες μου για την υποψηφιότητά μου για τη θέση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Με εφόδια τη συνολική διαδρομή μου στα κοινά, μέρος της οποίας αποτελούν τα 14 χρόνια ενασχόλησής μου στην Αυτοδιοίκηση, τη θητεία μου ως Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης, το ενδιαφέρον και την αγάπη για την περιοχή μου, σε συνδυασμό με τη στήριξη των Περιφερειακών Συμβούλων και με οδηγό την παρακαταθήκη και το όραμα του αείμνηστου Περιφερειάρχη μας, Γεωργίου Παυλίδη, διεκδικώ τη θέση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με στόχο να εργαστώ για την ουσιαστική ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου μας.

Παρά την οικονομική στενότητα της εποχής και τις μεγάλες ελλείψεις πόρων, χρειάζεται να σταθούμε όλοι μαζί ενωμένοι κοντά στους πολίτες, να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα και θέτοντας ξεκάθαρους στόχους και ρεαλιστικά σχέδια να στηρίξουμε τον πρωτογενή τομέα, την επιχειρηματικότητα, τον τουρισμό, τον πολιτισμό και κάθε παραγωγική πηγή και δυναμική του τόπου μας. Στόχος όλων μας οι καλύτερες μέρες για την Περιφέρειά μας και τους πολίτες της».

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Διαβάστε ακόμη στην aftodioikisi.gr : Εντός 15 ημερών η εκλογή νέου περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης (διαδικασία)

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΤΙΟΣ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!