Ο Παναγούλης στηρίζει Σγουρό στη Περιφέρεια Αττικής

Με δήλωσή του, ο Ανεξάρτητος βουλευτής, Στάθης Παναγούλης, γνωστοποίησε πως θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Γιάννη Σγουρού για την Περιφέρεια Αττικής. Αναλυτικά ανέφερε τα εξής:

«Επισκέφθηκα τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό και του δήλωσα την αμέριστη συμπαράστασή μου στην εκλογική μάχη για τις Περιφερειακές εκλογές. Θα είμαι στο πλευρό του, γιατί πιστεύω ότι ο Γιάννης Σγουρός είναι ο μόνος που μπορεί να διαχειριστεί αποτελεσματικά τα δυσεπίλυτα προβλήματα της Αττικής, ως έμπειρος και αυθεντικός αυτοδιοικητικός.»

Ο Γιάννης Σγουρός από την πλευρά του, δήλωσε μετά τη συνάντηση:
«Με μεγάλη χαρά συναντήθηκα με τον ανεξάρτητο βουλευτή Β’ Αθηνών Στάθη Παναγούλη, με το οποίο μας συνδέουν κοινοί αγώνες και φιλία πολλών χρόνων, πάντοτε με εκτίμηση και σεβασμό στους πολύχρονους αγώνες του για τη Δημοκρατία και τη Δημοκρατική Παράταξη. Τον έχω ζήσει και ως αντιπολίτευση στην προηγούμενη θητεία μου στην Περιφέρεια Αττικής, όπου πέρα από τη σκληρή κριτική που ασκούσε για τα θέματα της Περιφέρειας, υπήρχε πάντοτε μεταξύ μας, καλή επικοινωνία, διάλογος και αμοιβαία κατανόηση».

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ, ΣΤΗΡΙΖΕΙ, ΣΓΟΥΡΟ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!