Νικολάκου: Η Π. Πελοποννήσου διοικείται «ελέω πολιτών» και όχι «ελέω λίστας ή διορισμών»

Σχολιάζοντας την ανάρτηση στο facebook του Υπουργού Επικρατείας κ. Βερναδάκη για τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη, η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα Κωνσταντίνα Νικολάκου δήλωσε:

«Εντύπωση μας προκάλεσε η ανάρτηση στο facebook του Υπουργού κ. Βερναδάκη. Είναι τουλάχιστον απογοητευτικό Υπουργός Κυβέρνησης να εκφράζεται με τέτοιο ανάρμοστο τρόπο, απευθυνόμενος με εκφράσεις «ελέω Θεού» προς αιρετό εκπρόσωπο των πολιτών.

Δεν σέβεται προφανώς την κρίση και την επιλογή των πολιτών, τους οποίους καλεί «να κάνουν υπομονή και να είναι αισιόδοξοι», σύμφωνα με τα λεγόμενά του κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Πελοπόννησο! Προφανώς αντιλαμβάνεται την θεσμική ευθύνη ενός Υπουργού υπεύθυνου για το συντονισμό του Κυβερνητικού έργου ως ηθικισμό και μόνο.

Τον καλούμε να επιδείξει περισσότερο σεβασμό στους αιρετούς εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης, οι οποίοι υπηρετούν τη θέση τους «ελέω πολιτών» και μόνο, και όχι «ελέω λίστας ή διορισμών».

Σε ότι αφορά τους πανηγυρισμούς του για τη συνάντησή του με τους εργαζομένους στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, ας καταλάβει επιτέλους ότι οι υπάλληλοι ήταν της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου και όχι της Περιφέρειας.

Ο κ. Υπουργός ξέχασε επίσης στην ανάρτησή του να αναφερθεί στις αποδοκιμασίες και τις αντιδράσεις των εργαζομένων προς το πρόσωπό του».

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!