Μάτι: Στον εισαγγελέα η Ρένα Δούρου -Προθεσμία για Ψινάκη

Εξηγήσεις ενώπιον του εισαγγελέα για την υπόθεση της πυρκαγιάς στο Μάτι έχει κληθεί να δώσει σήμερα το πρωί η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου. Όπως γράφει το Capital.gr, ανάλογη κλήση για ανωμοτί κατάθεση έχουν λάβει άλλοι 20 επικεφαλής φορέων και υπηρεσιών που σχετίζονται με την υπόθεση. Στον εισαγγελέα εμφανίστηκε χθες το πρωί ο συνήγορος του Δημάρχου Μαραθώνα, Ηλ. Ψινάκη ο οποίος ζήτησε και πήρε προθεσμία εκ μέρους του εντολέα του για τις 21 Νοεμβρίου.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες οι Εισαγγελείς αναμένουν νέο υλικό από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου που έχουν ζητήσει ,όσον αφορά τις συνομιλίες στελεχών των υπηρεσιών που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν την πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου, στοιχεία που εκτιμάται ότι θα αποσαφηνίσουν θέματα που αφορούν την ποινική αποτίμηση των ενεργειών που έγιναν.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΨΙΝΑΚΗΣ, ΔΟΥΡΟΥ, ΜΑΤΙ, ΕΙΣΣΑΓΓΕΛΕΑΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!