Λασίθι: Οι κατηγορίες για υπεξαίρεση «παραίτησαν» τον αντιπεριφερειάρχη

Την παραίτηση του στον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη υπέβαλλε ο αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Νίκος Καστρινάκης μετά τις κατηγορίες για υπεξαίρεση 1,5 εκατ. ευρώ ως δήμαρχος Νεαπόλεως.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο κ. Καστρινάκης, μετά την απολογία του στις δικαστικές αρχές είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση 30.000 ευρώ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας Κρήτης «ο κ. Καστρινάκης υπέβαλλε την παραίτηση του για λόγους ευθιξίας αλλά και για να μπορεί να υπερασπιστεί ελεύθερα τον εαυτό του απαλλαγμένος από κάθε θεσμική ιδιότητα. Με την έγγραφη παραίτηση του ο κ. Καστρινάκης δηλώνει ότι είναι αθώος και ότι έχει εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη για την τελική κρίση. Η διαδικασίες αντικατάστασης του κ. Καστρινάκη σύμφωνα με τον νόμο θα κινηθούν άμεσα από τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη», καταλήγει η ανακοίνωση της περιφέρειας.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ, ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗΣ, ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗΣ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!