Ηλεία: Αντιπεριφερειάρχης αφήνει τον Κατσιφάρα για υποψήφιος δήμαρχος

«Ολυμπία. Εθνική και παγκόσμια παρακαταθήκη αξιών και πολιτισμού.¨Ένα μαρμάρινο κεφάλι¨ στα χέρια ενός έθνους και ενός τόπου που δεν ξέρει που να τ’ ακουμπήσει, τι να το κάνει. Ένα εθνικό κεφάλαιο που μας κληρονόμησε η ιστορία, το έχουμε, το συντηρούμε αλλά δεν το αξιοποιούμε. Έλλειμμα να οραματιστούμε, να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε έργα και δράσεις που θα αναδεικνύουν αυτόν τον εθνικό θησαυρό. Αυτή είναι η πρόκληση και η ευθύνη μας». Μ’ αυτή την εισαγωγή στην δήλωσή του, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Γιώργος Γεωργιόπουλος, ανακοίνωσε – αργά χθες το απόγευμα – την απόφασή του να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας, στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές.

Η ανακοίνωση του, αν και αναμενόμενη το τελευταίο χρονικό διάστημα, επιβεβαιώνει ρεπορτάζ της εφημ. «Πατρίς» στις 18 Μαρτίου 2018, αφού τον είχε συμπεριλάβει μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων, μαζί με τον σημερινό Δήμαρχο Θύμιο Κοτζιά και τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης (σ.σ και πρώην δήμαρχο) Γιώργο Αηδόνη.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΗΛΕΙΑ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ, ΚΑΤΣΙΦΑΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!