Η Περιφερειακή Αρχή Πατούλη πάλι στηρίχτηκε στα γνωστά εξαπτέρυγα της, τη ΧA & Τζήμερο

  • Απο Aftodioikisi Press
  • 4 Ιουνίου 2020 - 11:05
  • Comments Off

Με fast track διαδικασίες ο αντιλαϊκός σχεδιασμός για τα απορρίμματα τονίζει σε ανακοίνωση της η Λαϊκή Συσπείρωση.

Απέρριψε η Περιφερειακή Αρχή Πατούλη, στη συνεδρίαση της Τετάρτης 3 Ιούνη, το αίτημα της Λαϊκής Συσπείρωσης να συζητηθεί και να αποφασίσει το Περιφερειακό Συμβούλιο, να ζητήσει να ακυρωθούν οι αποφάσεις του Δ.Σ. του Ενιαίου Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής την Παρασκευή.
Στο συγκεκριμένο Δ.Σ. που έγινε δια περιφοράς, χωρίς να τηρούνται ούτε τα προσχήματα μιας κατ’ όνομα συνεδρίασης, πάρθηκε απόφαση για την τιμολογιακή πολιτική της διαχείρισης των απορριμμάτων, το κόστος της οποίας θα μετατοπιστεί από τους Δήμους στα λαϊκά νοικοκυριά.
Το αίτημα της Λαϊκής Συσπείρωσης ήρθε να προστεθεί σ’ αυτό της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής την Δευτέρα, που ζητούσε την αναστολή των αποφάσεων του Δ.Σ..
Η Περιφερειακή Αρχή Πατούλη για άλλη μία φορά για να υπερασπιστεί τηθέση της στηρίχτηκε στα γνωστά εξαπτέρυγα της, τη Χρυσή Αυγή και τον Τζήμερο.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!